''genç Denizli Projesi''' İle Tiyatro, Spor, Fotoğrafçılık, Sinema, Resim, Karikatür, Hat Sanatı ve Doğa Yürüyüşü Kulüpleri İle Kurtarma Timi Kuruldu

Denizli Belediyesi'nce, ''Genç Denizli Projesi''' kapsamında gençlerin kendilerini geliştirmelerini ve geleceğe hazırlanmalarını sağlamak amacıyla 15-25 yaş arası bin 700 gencin katılımıyla tiyatro, spor, fotoğrafçılık, sinema, resim, karikatür, hat sanatı ve doğa yürüyüşü kulüpleri ile kurtarma timi kuruldu.

Denizli'de Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün uygulamaya koyduğu ''Genç Denizli Projesi'' hayata geçirildi. Proje kapsamında kurulan 8 kulüp ve 1 kurtarma timinin üyeleri, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinlikle bir araya geldi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklarla gençlerin yer aldığı projelerin her zaman başarıyla sonuçlanacağına dikkat çekerek, buna en güzel örneğin belediye başkanlığı yaptığı dönemde ''atıkların ayrıştırılarak toplanması'' projesi olduğunu söyledi.

Gençlere geleceklerine sahip çıkmaları öğüdünde bulunan Zeybekci, ''Gelecek sizin. Size ait olan bu geleceğe sahip çıkın. Gençlerin geleceğe hazırlanmasında onlara bu kadar çok branşta etkinlik imkanı sunulması çok önemli'' diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da ''Genç Denizli Projesi'' ile bin 700 gencin farklı sanat dalları ve spor alanlarında etkinlikler düzenleyeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Amacımız sizleri bugüne ve geleceğe daha iyi hazırlamaktır. Bu projeyi sizlerle birlikte olmak ve gelecekte daha başarılı olmanız için yaptık. Bugün projenin daha da canlanması için farklı çalışmalar ekledik. Birçok kulüp kurduk ve her biri birbirinden güzel ve önemli kulüpler zincirini oluşturduk. Bunun faydasını, güzelliğini size kattığı değeri 1 yıl sonra daha iyi anlayacak, 10 yıl sonra iyi ki katılmışım diyeceksiniz. Her geçen yıl bu faaliyetlerin sizlere gelecekte ne kadar faydalı olduğunu ve özgüven kazandırdığını göreceksiniz.''

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA