Düzce Teknik ve Endrüstri Meslek Lisesi Mezunları Bulustu

Düzce Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, mezunlarını buluşturdu.

Düzce Teknik ve Endrüstri Meslek Lisesi Mezunları Bulustu
44 yıldır eğitim, öğretime devam eden Düzce’nin ve Türkiye’nin meslek eğitiminde söz sahibi Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Düzce’de ve Türkiye’nin çeşitli illerinde önemli iş adamları olarak hayatına devam eden mezunlar buluşmasında duygulu anlar yaşandı. Tören Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşma yapan Okul Müdürü Hasan Sarı, meslek eğitimi alan kişilerin kabiliyeti olması gerektiği ancak bu sayede alınan eğitimle donanan insanın üretimde başarılı olabileceğini ve Türkiye’de YGS Sınavlarında ilk yüzde 20’lerde olan öğrencilerin meslek eğitimi alması ile ülkenin ekonomik kalkınmasının gerçekleşeceğini belirtti.

Mezunlar Derneği Kurucu Başkanı Erdoğan Kefeli ise meslek eğitiminde işçi sağlığı ve sosyal güvenlik konularının da işlenmesi gerektiğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’da kendisinin de bir meslek lisesi mezunu olduğunu belirterek Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi faaliyetlerini takdir ettiğini ve bu organizasyonunda çok anlamlı olduğunu söyledi.

Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ise, çalıştığı yerlerde endüstri meslek lisesi yöneticilerinin tüm illerdeki kurumlarla bağının güçlü olduğunu ve sıkıntılarında işbirliği yaptıklarını dile getirerek organizasyonu tertipleyenlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA