Dünya Kemik Erimesi Günü Sebebiyle Eğirdir’de Ücretsiz Tarama

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi yetkilileri, 20 Ekim Dünya Kemik Erimesi (Osteoporoz) günü sebebiyle belediye önünde ücretsiz kemik erimesi taraması yaptı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Belediyesi önünde ölçüm yapan sağlık ekiplerini ve ölçüm yaptırmaya gelen vatandaşları ziyaret etti. Uzman Hekim Sedat Yıldız, yapılan kemik erimesi ile ilgili taramalar hakkında Başkan Özmeral’e bilgi verdi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi Başhekim Vekili, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Evde Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Sedat Yıldız, “Hastahanemizde 3 fizik tedavi rehabilitasyon mütehassısı, 6 fizyoterapist, 3 fizik tedavi teknikeri hizmet veriyor. 100 yatak kapasite ile çalışan hastanemizin rehabilitasyon bölümüne müracaatlar oldukça fazla.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tanımaktan duyduğu memnuniyeti belirten Dr. Yıldız, Başkan Özmeral’in, ölçüm yapıldığı esnada yaptığı ziyaret için de teşekkür etti.