Başkan Polat’tan Çalışmalara Yakın Markaj

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Polat’tan Çalışmalara Yakın Markaj
Belediye Başkanı Polat’ın çalışma alanları içerisinde ilk durağı Çaykara Kavşağı oldu. Kavşakta yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Polat, kavşağın kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Çaykara Kavşağı’ndan, ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarını incelemek üzere Şehit Osman’a geçen Belediye Başkanı, ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Polat, Şehit Osman Firdevs Sokak üzerinde yapılan çim parke çalışmasını da inceledi. Başkan Hacı Ali Polat, Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot ile birlikte çim parke dizerek çalışmalara katkıda bulunmayı da ihmal etmedi.

Şehit Osman ziyaretinin ardından İbn-i Sina caddesine geçen belediye başkanı, Bayburt’ta engelli vatandaşlar için ilk defa bu bölgede yapılan kaldırım çalışmalarını kontrol etti. Başkan Polat, İbn-i Sina caddesi kontrollerini tamamlayarak buradan Ozulu Caddesi’ne geçti. Ozulu Caddesi üzerinde yapılan asfalt serme işlemlerini takip eden belediye başkanı, çalışanlara zaman zaman verdiği direktiflerle yardımcı oldu. Yapılan çalışmaları izleyen vatandaşlar da Başkan Polat’a, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek, çalışmaları takdirle karşıladıklarını bildirdiler.

Ozulu Caddesi incelemelerini tamamlayan Belediye Başkanı Polat daha sonra çalışmaların bir diğer durağı Akşemseddin Caddesi’ ne geçti. Belediye Başkanı Polat bir müddet cadde üzerindeki çalışmaları izledi. Daha sonra, yakın bir zamanda açılışının gerçekleştirilmesi planlanan Şair Zihni Kent Ormanı’na geçti. Şair Zihni Kent Ormanı’nın inanılamayacak derecede bir değişime uğradığını söyleyen Belediye Başkanı, Bayburt’un daha da iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Başkan Polat, daha sonra Toki Konutları bölgesinde yapılacak istinat duvarı çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Toki konutları bölgesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından şehir merkezinde bulunan ve onarım çalışmaları devam eden Bayburt Ulu Camii ve Kırkçeşmeler üzerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Polat, Şair Zihni Kent Ormanı gibi yakın bir zamanda her iki eserinde vatandaşların kullanımına sunulacağını ifade etti.

Kaynak: İHA