Mudanya Zeytin Kooperatifi’nde Kan Değişikliği

Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Şevket Karagöz, Marmarabirlik yönetim kuruluna seçilmesinin ardından Mudanya’daki görevinden istifa etti. Mudanya Kooperatifi’nde yeni yönetim oluşturuldu.

Mudanya Zeytin Kooperatifi’nde Kan Değişikliği
Pazar günü Marmarabirlik üst yönetiminde yapılan seçimli olağanüstü genel kurul sonucu üst yönetime seçilen ve başkan vekilliği görevini üstlenen eski Mudanya Kooperatifi Başkanı Şevket Karagöz, Mudanya’daki başkanlık ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Bugün toplanan Mudanya Kooperatifi yönetimi, yeni başkanını ve eksilen yönetim kurulu üyelerini seçti.

Yönetim kurulu başkanlığına başkan yardımcılığını sürdüren Ali Yıldız getirilirken, başkan yardımcılığına aynı zamanda Altıntaş Köyü Muhtarı olan Hüseyin Bayram getirildi.

Eksilen yönetim kurulunaise Hasan Ferik seçildi.

Başkanlık tesliminde konuşma yapan Karagöz, “Mudanya Kooperatifi'nin şeffaf ve dürüst yönetim anlayışıyla hareket etmesi sonucu yıllardan beri Marmarabirlik üst yönetiminde olmayan Mudanya’yı temsil etme hakkını kazanmış bulunmaktayız. Birlikte çok iyi işler başaracağımız inancındayım, yeni yönetime ve bakanıma görevlerinde başarılar diliyorum. Zor bir hasat dönemi geçiren üreticimize bereketli mahsul diliyorum. Marmarabirlik olarak üreticimizin daima yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz, elimizden gelen bütün gayretle üreticimize yardımcı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarı Satış Kooperatifi Başkanlığı görevine gelen Ali Yıldız, “Pazar günü yapılan seçimle yıllardan beri Marmarabirlik üst yönetiminde Mudanya’dan bir temsilci yok diye şikayet ettiğimiz bir durumu ortadan kaldırmış olduk. Şevket Karagöz Marmarabirlik üst yönetiminde Başkan vekili olarak görev aldı. İlçemizde yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantıda şahsım uygun görülüp yönetim kurulu başkanlığına getirildim. Bundan sonraki 3.5 yıllık görev süresince yine aynı kararlıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yıl kuraklık ve dolu felaketinin ardından rekolte kaybı yaşanmakta olmasına rağmen, 16 bin ton rekolte beyanı bekliyoruz” dedi .
Kaynak: İHA