Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

İstanbul narkotik polisi, İstanbul'daki 6 ilçe ve 5 ilde örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 199 kilo 581 gram esrar ele geçirildi, 39 kişi de gözaltına alındı. Özel harekat polisi ve narkotik köpeği Panzer’İn de destek verdiği operasyon kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Bağcılar, Zeytinburnu, Bahçelievler, Ataşehir, Güngören, Küçükçekmece ile Ankara, Kocaeli, Erzurum, Antalya ve Giresun’da eş zamanlı yapılan operasyonlarda 199 kilo 581 gram esrar maddesi, 5.13 gram bonzai, 2,9 gram eroin, 247 adet ecstasy tablet, 2,5 gram ecstasy tablet parçacıkları, 1,5 gram kokain, 28 kök Hint keneviri, 11,63 gram bonzai, 0,82 gram esrar tohumu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 22 adet mermi ve Hint keneviri yetiştirmek için kullanılacak sera düzeneği ele geçirildi.39 kişinin gözaltına alındığı operasyon, polis kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 23'ü tutuklanarak cezaevine kondu .