Atilla Taş'ın yeni şarkısı 'Yam Yam Style'

Dünyayı sallayan "Gangnam Style" fırtınası Türkiye'yi de fazlasıyla etkisi altına aldı. Psy'nin dünya çapında popüler olan Gangnam Style parçasını Atilla Taş Yamyam Style olarak yorumlayınca ortalık karıştı.

Atilla Taş'ın yeni şarkısı 'Yam Yam Style'
Kore'den tüm dünyaya salgın gibi yayılan Gangnam Style parçası Türkiye'ye de damga vurdu. Atilla Taş ise bu fırsatı kaçırmadı ve farklı yorumuyla şarkıyı dinleyicilere Yamyam Style olarak sundu.

Atilla Taş'ın Yamyam Style olarak seslendirdiği şarkının melodisi ve sözleri Gangnam Style parçasının taklidi olarak anılmaya başlandı.

34 yaşındaki PSY bu şarkı sayesinde dünyaca ünlü popstarlar Justin Bieber, Carly Rae Jepsen gibi isimleri geride bırakarak YouTube 100 müzik listesinde zirveye oturmuştu... Bakalım Atilla Taş Yam Yam Style ile nasıl bir başarı yakalayacak!

TWİTTER'I DA SALLADI

Atilla Taş'ın Yamyam Style olarak seslendirdiği şarkının melodisi ve sözleri Gangnam Style parçasının taklidi olarak anılmaya başlandı. Twitter kullanıcıları da Atilla Taş'ın yaptığı bu parçaya twitter'dan büyük tepki gösterdi.