Dikili Belediyesi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Desteğini Sürdürüyor

Dikili Belediyesi'nin “Her şey çocuklar için” sloganı ile başlattığı girişimler kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara eşofman ve ayakkabı desteği vermeye başladı.

Dikili Belediyesi İhtiyaç Sahibi Çocuklara Desteğini Sürdürüyor
Okullara ayrılan ödenekleri yetersiz bulduğunu açıklayan Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, ilçe belediyesi olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını açıkladı.

Okulların tamir bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Özgüven; “Okullarımız harap durumdaydı. Yaptığımız çalışmalarla onarımlarını yaptık. Bahçe düzenlemelerini gerçekleştirdik. Boyalarını tamamladık. Bütçelerini çocukların eğitimine harcamaları için su parası almıyoruz. Ödenek yetersizliğinden dolayı çocuklarımız okullarında donuyorlardı. Dikili’de ki bütün okulları ücretsiz olarak Jeotermal ile ısıtmaya başladık. Yavrularımız artık okullarında üşümeden eğitim görüyorlar. Çocuklarımızı okullarına ücretsiz servislerimizle taşıyoruz. Dengeli beslenmelerini sağlayabilmek için günlük süt dağıtımının yanı sıra kuru incir, üzüm, badem, fındık, fıstık, ceviz gibi kuruyemişte dağıtmaya başlıyoruz. Şimdi de eşofman ve ayakkabı dağıttık. Onların sağlıklı eğitim görebilmelerini sağlayabilmek için her türlü çalışmayı sürdüreceğiz” dedi
Kaynak: İHA