Müzik Koordinatörü Duran: Azer Bülbül Kalp Krizinden Öldü

Şarkıcı Azer Bülbül’ün Müzik Koordinatörü Mehmet Duran, sanatçının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

Mehmet Duran, Azer Bülbül’ün kalbinde ritim bozukluğu olduğunu, İstanbul’a döndüğünde anjiyo olacağını ifade etti. Azer Bülbül’ün son çıkardığı ‘Duygularım’ albümünü çok sevdiğini, bu nedenle heyecanlı olduğunu öğrenildi.

Antalya’da dün kaldığı Mostar Hotel’in 4’üncü katındaki odasında ölü olarak bulunan sanatçı Azer Bülbül’ün Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri devam ediyor. Cenazeyi almak için morg önüne gelen arkadaşları ve hayranlarının bekleyişi devam ediyor. Azer Bülbül’ün plak şirketinin müdürü ve aynı zaman da sanatçının müzik koordinatörlüğünü yapan Mehmet Duran’ın da morg önündeki bekleyişi devam ediyor. Azer Bülbül’ün iyi bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Mehmet Duran, son albümünü geçtiğiz hafta çıkardığını ifade etti. Azer Bülbül’ün Antalya’ya program için geldiğini belirten Duran, "Program bitince İstanbul’da televizyon programlarına çıkacaktı. Göremedi onları. Azer Bülbül ‘Ağabey 21 tane albüm yaptım, en iyisi buydu` diyordu. Kalbinde ritim bozukluğu ve büyüme vardı. İstanbul’da tedavi görmüştü dönüşte de anjiyo olacaktı. Pazartesi günü dönecektik." diye konuştu.

Azer Bülbül’ün son çıkardığı ‘Duygularım’ isimli albümünü çok sevdiğini belirten Duran, "Albümünden çok umutluydu. Bana ‘Ağabey şu kliplerimiz de bir dönse.’ dedi. Çok heyecanlıydı. ‘Karakolluk olurum’ isimli şarkıya da klip çekmiştik. İyiliksever bir insandı." dedi.


"2 YILDIR ALKOL BİLE İÇMİYORDU"
Sanatçının uyuşturucudan öldüğü iddialarının gerçekleri yansıtmadığını belirten Duran, Azer Bülbül’ün 2 yıldır alkol bile içmediğini kaydetti. “Bunları söyleyenler yalan konuşuyor ve abartıyorlar. Adli tıp raporu çıktıktan sonra insanları yargılasınlar.” diyen Duran, "Bir bayanla birlikte olduğu doğru değil. Sanatçı olduğu için hayranları olması normal. Saat 12.00- 13.00 gibi kalkardık. Ben de aynı otelde kalıyordum. O gün akşamından ‘Çok yorgunum yatacağım.’ dedi. Gece 02.00-03.00 gibi otele geldik. Sabah 12.00 gibi kalktım. Kahvaltı yaptım. Normalde Azer Bülbül de kalkardı. Kalkmayınca personele sordum gördünüz mü diye. Telefonu aradık ancak cevap vermedi. Duymadığını sanarak resepsiyondan odasından aradım. O da cevap vermeyince, tereddüde düştük ve odasına gittik. Kapıyı açtık içeri gittik. Üzerinde yorgan vardı. Üstü açık yatardı giysi yoktu üzerinde. Yorganı çekince morartı vardı. Hemen ambulans çağırdık ancak öleli bir süre olmuştu. Kalp krizi geçirdiği söylendi bize.” şeklinde konuştu.