Fenalaşınca korkup kaçtım

Antalya'da kaldığı otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül'ün yapılan otopsisinde yaklaşık 13 saat önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Fenalaşınca korkup kaçtım
Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edildi. Bu arada Bülbül'ün kendisini dinlemeye gelen ve programdan sonra sanatçıyla birlikte otele giden 24 yaşındaki Sibel A.'nın emniyetteki sorgusu sürüyor.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesine başvurulan Sibel A.'nın, "Ben bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışıyorum. Azer Bülbül'ün tavernada program yaptığını duyunca kendisini dinlemek için oraya gittim. Orada kendisiyle tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk ve programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittik. Burada kendisi ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonrasında birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Bende korktuğum için hemen giyinip odadan hızla ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum" dedi.

Genç kadının sorgusu sürerken cinayet bürosu ekipleri otelin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntülerde sabah saat 04.30 sıralarında Sibel A.'nın hızlı adımlarla otelden ayrıldığı görüldü. İhmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla gözaltında tutulan Sibel A., sağlık kontrolünden geçirildi. Geceyi nezarethanede geçirecek olan genç kadın, yarın adliyeye sevk edilecek. Polis, otel odasında bulduğu bir kutu dolusu hap incelemek üzere kriminal şube müdürlüğüne teslim edildi. Sanatçı Azer Bülbül'ün Almanya'da yaşayan ailesinin İstanbul'a gelmek üzere yola çıktığı bildirildi.