Azer Bülbül’ün Ölümüyle İlgili Gözaltındaki Kadının Sorgusu Sürüyor

Antalya’da kaldığı otel odasında cesedi bulunan sanatçı Azer Bülbül’ün ölümüyle ilgili gözaltına alınan kadının polisteki sorgusu devam ediyor.

Azer Bülbül’ün Ölümüyle İlgili Gözaltındaki Kadının Sorgusu Sürüyor

Azer Bülbül`ün Antalya`da konakladığı 3 yıldızlı Monster Hotel’in 4`üncü katındaki odasında ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Konuyla ilgili Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gece saatlerinde gözaltına alınan kadın S.A.’nın (24) polisteki sorgusu sürüyor.
S.A.’nın dün gece Azer Bülbül ölmeden önce odasında olduğu sabaha karşı 04.30 sıralarında otelden ayrıldığı iddia edildi. Bir sosyal yardımlaşma derneğinde garson olarak çalışan S.A.’nın ifadesinde Azer Bülbül`le gece kulübünde programını izlemeye gittiği sırada tanıştığını söylediği iddia edildi. Orada kendisiyle tanıştığını, daha sonra arkadaş olduklarını söylediği öne sürülen S.A.’nın ifadesinde programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittiklerini belirttiği ileri sürüldü.
S.A.’nın Azer Bülbül’ün otel odasında bir ilaç aldığını daha sonra fenalaşması üzerine korktuğu için otelde ayrıldığını söylediği öne sürüldü. İhmal sonucu ölüme sebebiyet vermekle suçlanan S.A.’nın bugün adliye sevk edileceği belirtildi.