Muhteşem Yüzyıl 27. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl 27. bölümüyle 28 Eylül Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Muhteşem Yüzyıl 27. bölüm özeti ve fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl 27. bölüm özeti ve fragmanı
Layoş'un Budin Sarayı'ndaki tahtında oturmaktadır. Macaristan toprağı bundan böyle Osmanlı İmparatorluğu'nun himayesindedir.

Zafer haberi Topkapı Sarayı'na ulaşmıştır. Fetihnamede İbrahim Paşa'nın zaferdeki hizmetlerinden bahsedilmesi, Hürrem'i İbrahim Paşa'ya karşı iyice hırslandıracaktır. Hürrem Gül Ağa'dan müneccim Yakup Efendi'yi tekrar saraya getirmesini ister. Hürrem Yakup Efendi'yle bu sefer yalnız görüşecektir...

İbrahim Paşa, Budin Sarayı'nın bahçesindeki Apollo, Herkül ve Diana heykellerine hayran kalmıştır. Sultan Süleyman heykelleri, savaş meydanındaki üstün başarısı şerefine İbrahim Paşa'ya hediye eder. Heykeller ve diğer ganimeti İstanbul'a getirmesi için Bali Bey'i görevlendirir.

Kastilya Prenses'i İsabella Fortuna'nın gemisi, Ege Denizi açıklarında korsanların saldırısına uğrar. Korsanlar Prenses ve nedimesini esir alıp, İstanbul'a getirirler. Habsburg Hanedanı'ndan Prens Frederick'in nişanlısı olan Prenses, çok değerli bir esirdir. Korsanlar bu değerli esiri Topkapı Sarayı'na satmak istemektedirler.

Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa İstanbul'a büyük zaferle dönmüştür. Nigar İbrahim Paşa'yı, Hürrem'in intikam alabileceği konusunda uyarır. İbrahim Paşa Hürrem'den korkmamaktadır.