Yer Gök Aşk 44. bölüm özeti ve fragmanı

Kapadokya'nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor. Aşk üçgeninde dengeler değişiyor. Toprak, Yusuf yüzünden kırılan kalbini yeni bir hayata başlayarak onarıyor. Havva ile Yusuf ise yepyeni bir hayatta adım atıyorlar. Yer Gök Aşk yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni aşklarla devam ediyor…

Yer Gök Aşk 44. bölüm özeti ve fragmanı
Yer Gök Aşk dizisinin 44. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Yer Gök Aşk 43. bölüm özeti.

Mehmet, Bade’ye olan aşkını Yusuf’a anlatmaya karar vermiştir. Böylece Yusuf’un Bade’ye yan gözle bakma ihtimalini ortadan kaldıracaktır.Bu sırada Hamiyet de boş durmamış Bade’nin aklını çelmeyi başarmıştır. Yusuf’u da ikna edebileceğini düşünürken, oğlu tarafından hiç ummadığı bir şekilde terslenecektir.

Yaşadıklarına kalbi daha fazla dayanamaz. Ölüm kalım savaşı veren Hamiyet’in son isteği Yusuf’un hayatını alt üst edecektir. Bade ile hayata yeniden tutunacağına inanan Yusuf, onunla evlenmeye kararlıdır. Bade ise başkasına aşık olan bir adamla evlenmek istememektedir.

Yusuf’un kendisini affedeceğinden bir dakika bile şüphe etmeyen Havva’nın hiçbir şeyden haberi yoktur. Bade sonunda Yusuf’a evet demiştir. Üstelik yıldırım nikâhı için hazırlıklar başlamıştır. Öfkeden kuduran Mehmet bu acı haberi Havva’ya verecektir. Havva nikâhı basar ve Yusuf’a yalvarır. Yusuf, Havva’nın yakarışlarına rağmen nikâh memuruna “evet” der. Bu “evet” kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyecektir.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.