Modeller mavi sularda yarışacak

TNT ekranlarında, mavi sularda nefes kesen mücadele başladı.

Sunuculuğunu Zeynep Beşerler’in yaptığı ekranların yepyeni heyecanı Model Boats TNT’de başladı. Seda Ertan, Sevil Uyar, Nigar Talibova, Eva Maya, Buse ışık, Feyza Çıpa, Fulya Sever, Senem Kuyucuoğlu mavi sularda birincilik için kıyasıya bir mücadele verecek.
İlk bölümü ile ekranlara gelen Model Boats’ta güzellerin günlerden beklediği takım grupları da belli oldu. Gri takımda Eva Maya, Buse Işık, Senem Kuyucuoğlu ve Sevil Uyar bulunurken, turuncu takımda ise Seda Ertan, Nigar Talibova, Feyza Çıpa ve Fulya Sever’den oluştu.
Genç güzel model Buse Işık ise beklediği takımda yer alamayınca hüsrana uğradı. Nigar Talibova’nın yer aldığı turuncu takımda olmak isteyen Buse Işık, gri takımda olduğunu duyunca kriz yaratan bir gafa imza attı. Zeynep Beşerler’in “Gri takımdasın” sözlerine “Şaka mı bu” diye yanıt veren Buse Işık’ın bu tavrı takım arkadaşlarının tepkisine neden oldu.
Model Buse Işık tepkisinin anlık olduğunu ifade ederek “Biraz yanlış yaptım. O şekilde tepki vermemeliydim.” dedi. Feyza Çıpa ise Buse Işık’ın verdiği tepkiyi doğru bulmadığını ve yanlış buluğunu söyledi. Fulya Sezer’de Buse’nin tavrını doğru bulmadığını kaydederek “ Herkesle yeni tanıştı. Herkese karşı davranışını aynı seviyede tutmalı. Heyecan düzeyini ayarlayamadı.” dedi.
Model Boats'ta, podyumların ünlü yüzleri işin profesyonellerinden yelken eğitimi aldılar. Modeller 5 hafta sürecek serüven dolu bir yolculuğa çıkacaklar. Adrenalin, heyecan ve bilinmezlikle dolu bir yarış İstanbul'dan başlayacak, süpriz tatil yörelerine uğradıktan sonra Marmaris'de son bulacak. Yarışmacılar finalde sürpriz hediyeler kazanacaklar.

BEYAZ GAZETE