Babacan Bowling Oynadı

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan, 12 Haziran seçim gezileri çerçevesinde Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan, 12 Haziran seçim gezileri çerçevesinde Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor. Etimesgut’ta seçim bürosu açan Babacan, Optimum Alışveriş Merkezi‘ndeki iş yerlerini ziyaretinden sonra burada bowling oynadı. Etimesgut Kaymakamlığı’nın düzenlediği turnuvanın açılışını yapan Babacan, atışında bir duba devirebildi.

Bakan Babacan Etimesgut’taki seçim bürosu açılışında Türkiye’nin son sekiz yılda çok büyük bir gelişme kaydettiğini belirterek, “2002 Türkiye’si ile bugünün Türkiye’si neredeyse iki farklı ülke.” dedi. Türk Lirasının itibar kazandığını söyleyen Babacan, geçtiğimiz günlerde bir döviz bürosunu ziyaret ettiğini, oradaki görevlilerin kendisine işlerin kesat olmasından yakındığını vurguladı. “Babacan, halk artık döviz taşımıyor. Türk Lirası taşıyor. Paramız sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında kullanılıyor.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Babacan, “Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürlüğü döneminden yaptıklarından bahsetmiyor, bir başarı olsa bahsederdi.” ifadelerini kullandı.

    Optimum Alışveriş Merkezi gezisi sırasında gazetecilerin, ‘Hafta sonu Anneler Günü vesilesiyle bir hediye alacak mısınız?‘ sorusuna Babacan, “Bakıyoruz.” karşılığını verdi. ‘Fiyat araştırması mı yapıyorsunuz?‘ sorusuna ise “Anneler Günü için o kadar uzun boylu araştırmaya gerek yok. Anneye hediye alınır.” şeklinde konuştu.