Mhp‘nin İzmir Milletvekili Adayları Söz Vererek Seçim Çalışmalarına Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İzmir Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına söz vererek başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İzmir Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına söz vererek başladı.

    Balçova Termal Otel‘de seçim bildirgelerini açıklayan vekiller, daha sonra hep birlikte kürsüye çıkarak "Yükselen Şehir İzmir" sözleşmesini birlikte söyledi. 11 maddelik bildirgede, işsize iş, aşsıza aş temin edebilmek için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen vekil adayları, "Sözümüz senedimizdir, Ne Mutlu Türk‘üm diyene." dedi.

    Toplantı öncesi MHP İl Başkanı Hasan Ali Türkaslan, bir açılış konuşması yaptı. Daha sonra seçim çalışmalarında İzmirle ilgili yapmak istediklerini MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, kürsüden anlattı.

    Toplantıya MHP‘nin İzmir 1. Bölge adayları Oktay Vural, Şenol Bal, Dursun Müsavat Dervişoğlu, Selahattin Şahin, Ümit Akkuş, Hasan Zerek, Turan Gündoğan, Hatice Bölük, Hasan Yıldız, Serap Özöktem, Mustafa Sepin, Mehmet Üste, Mevlüt Taga ile İzmir 2. Bölge adayları, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Kamil Erdal Sipahi, Süeda Neslihan Çelik, Yalçın Koçyiğit, Ebuzer Özgür Çakmak, Cengiz Bulut, Mustafa Basmacı, Sündüs Uzun, Mehmet Toptaş, Lütfi Kılıç, İnanç Bilgi, Mustafa Emre Eryıldıran ve Ebubekir Sıddık Korkmaz katıldı.