Ünal: Sorunları Planlı Şekilde Çözeceğiz

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Mahir Ünal, bundan sonra da sorunları planlı şekilde çözeceklerini söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Mahir Ünal, bundan sonra da sorunları planlı şekilde çözeceklerini söyledi.

    Seçim çalışmaları kapsamında Nurhak ilçesine giden Ünal’ı vatandaşlar ilçe girişinde karşıladı. Vatandaşlar tarafından gölet yapılması istenilen bölgede incelemelerde bulunan Ünal, yetkililerden konu hakkında bilgi aldı. Ünal, Nurhak’ta AK Parti seçim bürosunu da ziyaret ederek partilerle sohbet etti.

    Nurhak’ın sorunlarını bildiğini kaydeden Ünal, temel sorunların eğitim, sağlık, işsizlik ve banka olduğunu kaydetti. Ünal, “Sorunlarla ilgili olarak bir plan doğrultusunda hareket edeceğiz. Bunun üzerinde çalışıyoruz.” dedi. İşsiz bir vatandaşın yüreğinin yandığı kadar, kendi yüreğinin de yandığını ifade eden Ünal, şunları söyledi: “İşsizlik birilerini işe alarak çözülmez. İşsizlik, yakınını, arkadaşını işe alarak çözülmez. İşci- işveren ilişkisi ticarete benzer. Sen işverene katma değer üreteceksin ki o da sana para versin. Katma değer üretebilmek için ise vasıflı ve istenilen iş konusunda yetenekli olmak gerekiyor. Şu anda ülkemizde ki işsiz oranı yüzde 12, belirlediğimiz doğru ekonomik politikalarla 2023 yılında işsizlik sorununu yüzde 5’e indireceğiz.”

    Nurhak’taki banka sorununa da değinen Ünal, “Şu anda bankamız 2 gün açık ve bir memur arkadaşımız görev yapıyor. En kısa zamanda bankanın 5 gün süreyle açık kalmasını sağlayacak ve bir olan memur sayısını artıracağız. İnşallah seçimden sonra da banka sorununu kalıcı olarak çözeceğiz.” diye konuştu.

    Kullar beldesinde “Türkiye’nin en yaşlı belediye başkanıyım” diyen Demokrat Partili Belde Başkanı Emin Şahin tarafından karşılanan Ünal, partisinin belde seçim bürolarını ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla birlikte beldeyi gezerek, beldenin sorunlarını yerinde inceledi. Kullar Belediye Başkanı Emin Şahin, beldesinin sorunları hakkında Ünal’a bilgi verdi.

    Tatlar beldesinde Belediye Başkanı Salih Kurt tarafından karşılanan Ünal, seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti iktidarı döneminde siyaset kurumunu, vatandaşın sorununu çözen kurum haline getirdiklerini belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mahir Ünal, “Milletvekilinin işi, vatandaşın sıkıntısını, derdini dinlemek, onun derdiyle dertlenmek ve sıkıntısını çözmektir.” diye konuştu.