Kemal Kılıçdaroğlu , Demirel'in kuyrukçusu oldu

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, “Haberal'ın Kılıçdaroğlu'na kimin tavsiye ettiğini açıklarsam, Türkiye'de yer yerinden oynar.” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu , Demirel'in kuyrukçusu oldu
Beyaz Tv ekranlarında her hafta bir konuk erkeğin modere edip, Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz, Hilal Kaplan ve Nuriye Atabey’in yorumcu olarak katıldığı yayınlanan ‘4 Kadın 1 Erkek’in bu hafta ki konuğu Sözcü Gazetesi yazarı Hakan Bayrakçı’ydı.

Her hafta gerilimin had safhada olduğu programda yine tartışmalar yaşandı. Sevilay Yükselir ve Nuriye Atabey arasında zaman zaman tartışmalar yaşanırken, Sevilay Yükselir’in eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkında söylediği sözler ise programa damgasını vurdu.

DEMİREL OTURSUN OTURDUĞU YERDE
Mehmet Haberal’ın CHP’den aday olması için eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in devrede olduğunu ilk yazanın kendisi olduğunu öne süren Sevilay Yükselir “Süleyman Demirel, otursun oturduğu yerde. Kalkıp bir yerleri dizayn etmeye kalkışmasın. Haberal’ı Kılıçdaroğlu’na Süleyman Demirel’in önerdiğini ilk yazan benim . O kulisi bana vereni bir açıklarsam yer yerinden oynar. CHP’yi dizayn etmek Demirel’e mi kaldı? CHP tabanı bu durumdan rahatsız.” dedi.

KILIÇDAROĞLU DEMİREL’İN KUYRUKÇUSU

Nuriye Atabey ise Sevilay Yükselir’in daha önce Kılıçdaroğlu ve ekibine destek verdiğini hatırlatması üzerine ise Yükselir “ Ben Kılıçdaroğlu’na bağımsız bir lider olduğu için destek verdim. Demirel’in kuyrukçusu olsun diye desteklemedim.” dedi.

Demirel’e haksızlık yapıldığını söyleyen Nuriye Atabey “Demirel, Haberal’ı önerebilir. Önerdi diye küfretmeyin, haksızlık etmeyin.” diye konuştu.

BATUM NERDEN BİLİYORDU
Programda, Deniz Baykal’ın skandal seks kasedi ile Süheyl Batum’un çarpık ilişkiside masaya yatırıldı. Yükselir, kasetle ilgili Batum’un “Önceden biliyorduk” açıklamasına tepki göstererek “Süheyl Batum Kaset çıkmadan 7 Mayıs ile 22 Mayıs arasında neredeydi? CHP’de değildi. Adı Demokrat Parti Genel Başkanlığı için geçen isimlerden biriydi. Ama daha sonradan kaset patladı, dengeler bir anda değişiverdi. Tepeden indi geldi, MYK’ya oturdu. Süheyl Batum nereden biliyor kaseti? O zaman CHP’de değildi. Nasıl haberdar oldu? Yoksa o kaseti çekenleri tanıyor mu?” şeklinde konuştu.

İLGİNÇ TESADÜF
Nuriye Atabey ise kaseti çekenlerin hala bulunmadığına dikkat çekerek “Ergenekon’da her şey bulunuyor da, bu kaseti çeken ve yayanlar neden bulunmuyor? Ezbere demogoji yapma. Baykal’ın kaseti 7 Mayıs’ı 8 Mayıs’a bağlayan gece çıktı. MHP’nin de kaseti 8 Mayıs’ta ortaya çıktı. İlginç bir tesadüf.” dedi.

CIRCIR KONUŞUYORSUNUZ
Sevilay Yükselir’in konuşmasına müsaade etmemesine sinirlenen Nuriye Atabey “Konuşmayacağım. Buyurun siz konuşun. Cırcır konuşuyorsunuz.” dedi. Hilal Kaplan ile Sevilay Yükselir’in birlikte olduğuna dikkat çeken Atabey, Yükselir ve Kaplan’a hitaben “Zaten siz danışıklı dövüş yapıyorsunuz.” dedi.


Konuk moderatör Hakan Bayrakçı ise Deniz Baykal’a yapılan komplonun Ak Parti tarafından yapılmadığına inandığını ifade ederek “Bu komployu ne AKP ne de CHP içinden yaptılar. Baykal’la iktidara gidemeyeceklerin anlayan bir takım kişilerin işi bu. Ancak bu plan ters tepti. MHP’ye yapılan komplonun ise, MHP’nin oy kaybetmesinden faydalanacak bir siyasi parti tarafından yapıldığını düşünüyorum” dedi.

BEYAZ GAZETE