Milletvekili Adayı Akdoğan, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Yalçın Akdoğan, AK Parti olarak ülkeye yaptıklarının geri alınmaması için yeniden güçlü bir AK Parti iktidarı dönemine ihtiyaç bulunduğunu belirterek, "Küfüre bel bağlayanlara karşı biz edebimizle politika yapacağız" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın ‘başmüşavirliği‘ görevinden ayrılarak siyasete atılan ve AK Parti Ankara 1.Bölge‘den milletvekili adayı olan Akdoğan, Etimesgut Elvan Mahallesi seçim bürosunda vatandaşlarla biraraya geldi.

Burada vatandaşlara hitap eden Akdoğan, 12 Haziran‘da yapılacak seçimlerin tarihi önem taşıdığını belirterek, "Çünkü, AK Parti olarak yaptıklarımız geri alınmaması için yeniden güçlü bir AK Parti iktidarı dönemine ihtiyaç var" dedi. Türkiye‘nin yaşadığı ‘darboğazdan‘ ve ‘karanlık tünelden‘ AK Parti iktidarıyla çıktığını ifade eden Akdoğan, "Tekrar o günlere dönmemek için güven ve istikrar gerekli. Bunu sağlayan AK Parti‘nin de güçlü bir şekilde iktidarını sürdürmesi gerekiyor" diye konuştu.

Akdoğan, bölgede yaşanan sıcak gelişmeleri de hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Herkes Türkiye ne yapacak diye bakıyor. Bu yüzden Türkiye‘nin dimdik ayakta durması gerekiyor. Biz hem ülkemiz, hem de bölgemiz için çalışıyoruz. AK Parti ‘önce insan, önce Türkiye‘ diyerek yola çıktı. Herkesi kucakladı. Sadece bir kesimin değil, herkesin partisi olmaya çalıştı. AK Parti‘nin varlığı, ülkenin birliği ve bütünlüğünün sembolü oldu."

‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır‘ diyebilecek tek partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Akdoğan, "Yapacakları anlatabilecek tek bir parti yok. Sadece kuru vaadlerde bulunuyorlar. Küfür etmeye bel bağlıyorlar. Ama biz pozitif ve edebe uygun politika yapacağız. Biz bunlara alet olmadık, olmayacağız" şeklinde konuştu.

Cuma namazını da Gani Camii‘nde kılan Akdoğan, daha sonra seçim bürosunda vatandaşların sorunları dinledi.

Kaynak: İHA