Ak Parti, Ankara‘da 100 Bin Kişiyle Seçim Çalışması Yapacak

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 12 Haziran seçimleri için Ankara’da 100 bini kişi ile seçim çalışması yapacaklarını söyledi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 12 Haziran seçimleri için Ankara’da 100 bini kişi ile seçim çalışması yapacaklarını söyledi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Danışma Meclisi ve 24. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Merkezi‘nde yapıldı. Toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, genel başkan yardımcıları Reha Denemeç, Haluk İpek, Salih Kapusuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, İlçe Belediye Başkanları, AK parti ilçe başkanları, mensupları, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

100 BİN KİŞİ ÇALIŞACAK

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkan Murat Alparslan, seçimlere son derece hazırlıklı girdiklerini, başarı için her şartın oluşturulduğunu söyledi. Alparslan, “Ankara’da kurduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)‘nden bütün çalışmalarımızı yürüteceğiz. Planlı, programlı ve etkili bir seçim dönemi için bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Şu anda teşkilat mensuplarımız Ankara’yı kapı kapı dolaşmaya başladı. Ankara adaylarımız da SKM’nin kendilerine yaptığı programla, önce çevreden başlamak kaydıyla bütün ilçeleri, köyleri dolaşmaya başladı. Ankara il teşkilatı olarak merkezde, teşkilatlarda, mahalle komitelerinde ve seçim bürolarındaki gönüllülerimizle birlikte 100 bin kişi ile seçim çalışmalarını yapacağız.” diye konuştu.

ÇİÇEK, MUHALEFET BELEDİYELERİNİ ELEŞTİRDİ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek de AK Parti Ankara İl Başkanlığı Danışma Meclisi ve 24. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı‘nda yaptığı konuşmasında, iktidar olarak belediyelerde ayrım yapmamalarına rağmen, muhalefet belediyelerinin hizmet yapmadığını savundu.

Çiçek, “25 yıldır Çankaya‘da yerelde hizmet veriyorlar. Taş üstüne taş koydular mı Allah aşkına söyleyin. Daha Çankaya Belediyesi‘nin bir hizmet binası yok. Gölbaşı, Etimesgut öyle değil mi. Bunlar yerelde de laftan öteye gidemiyorlar.” dedi.

ADAYLAR ADINA KONUŞTULAR

Toplantıda, 24. dönem Ankara milletvekili adayları adına Ülker Güzel ve Fatih Şahin konuşma yaptı. AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hayri Çağır’ın sunumları ile adayların tanıtımı yapıldı. Programın sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.