Tarihinde ilk kez MHP heyet halinde Tunceli'de

İlk defa heyet halinde Tunceli'yi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Murat Özkan, "12 Haziran seçimlerinde Tunceli'den milletvekili çıkaracağız" dedi.

MHP‘liler tarihinde ilk kez heyet halinde Tunceli‘ye gelip vatandaşlarla görüştü. MHP teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Dilmez, MYK üyesi Kadir Şekerci, Giresun Milletvekili Murat Özkan, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş ve partinin Tunceli il yöneticilerinden oluşan heyet, sabah saatlerinde Tunceli‘ye geldi. İlk olarak MHP il binasına giden heyet, burada yaptığı incelemenin ardından sokakta vatandaşlarla sohbet etti. Heyet, İl Emniyet

Müdürlüğü‘ne giderek, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş‘ı ziyaret edip bir süre sohbet etti. Emniyet Müdürlüğü çıkışında Giresun Milletvekili Murat Özkan‘ın basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tunceli halkının kendilerine teveccüh göstermesinin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirerek, "Partimizi ve esnafı ziyaret ettik, sizler vasıtasıyla Tuncelili kardeşlerime sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. 2002 seçimlerinde 6 bin oy aldık, bu seçimlerde bir milletvekili çıkaracağımızı düşünüyoruz. Tunceli‘nin bize teveccüh göstereceğine inanıyoruz" dedi.

Geniş güvenlik önlemleri altında karayoluyla Pertek ilçesine geçerek burada parti teşkilatını ziyaret edecek ve halkla buluşacak olan heyet, oradan yine karayoluyla Malatya‘ya geçecek.

Kaynak: İHA