Muhteşem Yüzyıl 33. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl 30. bölümüyle 19 Ekim Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Muhteşem Yüzyıl 30. bölüm özeti ve fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl 33. bölüm özeti ve fragmanı
Hürrem, Sultan Süleyman'ın eseri olan kolyeyi, Prenses İsabella'nın boynunda görünce yıkılır. Hürrem Prenses'e ne yapacak? Kolyeyi Prenses'ten nasıl geri alacak?

Nigar, hasta yatağındaki İbrahim Paşa'yı iyileştirmek için, elinden geleni yapmaktadır. Hatice Sultan, Nigar'ın İbrahim Paşa'yla yakından ilgilenmesinden rahatsız olur.

İbrahim Paşa, Bali Bey'in Armin'i babasına teslim etmediğini öğrenir. Bali Bey'in, emrine itaatsizlik ettiğini duyunca çok sinirlenecektir. Durumu Sultan Süleyman'a anlatır. Sultan Süleyman Bali Bey ve Armin hakkında ne karar verecek? Bali Bey ve Armin aşkı sona mı erecek?

Mahidevran, Hürrem'in Prenses İsabella'yı görmeye gittiğini öğrenmiştir. Bu haberi Valide'ye yetiştirmeye gittiğinde, Sultan Süleyman da Valide Sultan'ın dairesindedir...

Valide Sultan, Sultan Süleyman'ın yakından ilgilendiği Prenses İsabella'yı görmek istemektedir. Valide'nin emriyle Harem'de bir eğlence düzenlenir. Valide Prenses'i de bu eğlenceye davet eder. Böylece Hürrem'e rakipsiz olmadığını bir kez daha hatırlatacaktır. Hürrem ise, Prenses'in Saray'a davetli olduğundan habersizdir.