Kurtlar Vadisi Pusu 136.bölüm fragmanı (son bölüm izle)

Kurtlar Vadisi Pusu 136.bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 20:00'de TNT kanalında yayınlanacak. Dizide dost sanılanlar düşman , düşman sanılanlar dost oluyor!. Kurtlar Vadisi Pusu TNT izle. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı izle.

Kurtlar Vadisi Pusu 136.bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 20:00'de TNT kanalında yayınlanacak. Dizide dost sanılanlar düşman,düşman sanılanlar dost oluyor!. Kurtlar Vadisi Pusu TNT izle. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı izle.

136.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ


Son bölümde Cevher'in intikamı ile tutuşan Zaza,Memati'ye bıçak çekti. Zaza'nın bıçağı ile karşı karşıya gelen Memati kendisini nasıl savunacak? Pusat ve arkadaşının Cevher'i öldüresiye dövdüğünü öğrenen Memati ne yapacak? Polat Alemdar, Kaşifoğlu'nu Yaşar Ağa'ya teslim etme sözünü bu bölümde yerine getiriyor. Yaşar Ağa kızını öldüren Kaşifoğlu'nu öldüresiye dövüyor.

ZAZA İLE YOLLAR AYRILIYOR MU?

Zülfikar Ağa'yı kurtarmak için harekete geçen Polat'ı yeni bölümde aksiyon dolu sahnelerde izleyeceğiz. Zülfikar Ağa, Zaza ile yaptığı iş hakkında Polat'a bilgi veriyor. Polat kendisinden habersiz yapılan bu iş sonunda Zülfikar ve Zaza ile yollarını ayıracak mı? Ayrıca Cevher'i ziyarete giden Zülfikar ile Zaza'nın arasında tatsız bir olay yaşanıyor.

İNCİ AİLEYE KABUL EDİLCEK Mİ?

Polat'tan hamile kalan İnci Nazife anne görüşmeye gider. Nazife anne ile arasının iyi olmasını isteyen İnci, beklemediği cümleler karşısında ne yapacağını şaşırır. Polat bir yandan kendi kızına babası olduğunu söylemek istemektedir bir yandan da gelişen olaylar karşısında güçlü durmak istemektedir.

JOSEF ELİF'İ ALACAK MI?

Elif'in üvey babası Ömer baba ile görüşmeye gider ve Elif'e karşı hissettiklerini anlatır. Elif'i yeniden almak için her türlü planı yapan Türkiye'nin CIA istasyon şefi olan Josef bu amacına ulaşabilecek mi?

Hapishane çıkışı kızı İnci ile kısa bir yürüyüş yaparak dertleşen Davut Tataroğlu ile kızı İnci'ye son sürat çarpan bir otomobilin sürücüsü Polat tarafından yakalanır. Adamına konuşmaması için talimat veren Abdülhey bu durumda ne yapacak? Abdülhey ile Polat Alemdar'ın arası bozulacak mı? Polat, Davut ve İnci'yi öldürmesi için tutulan adamı öldürecek mi?

KAÇAK SİGARAYLA ORTAK SAVAŞ

Kaçak sigara ile mücadelede Kurtlar Vadisi Pusu'dan da haydanılması planlanıyor. Dizilerde kaçak sigaranın zararları ile birlikte sigaraların yurda nasıl sokulduğu ve bunlarla nasıl mücadele edildiği de işlenmesi düşünülüyor. Bu bağlamda Behzat Ç., Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar gibi TV dizilerine teklif götürülecek.

Hükümet kaçak sigara ile ilgili çalışmalara başladı. Kurban Bayramı'ndan sonra Maliye, Emniyet, Gümrük, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) yetkilileri bir araya gelerek nokta operasyonlar için altyapı oluşturulacak. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın daha önce kaçak sigaranın hangi illerden yurtiçine nasıl girdiği ve dağıtımının hangi iller üzerinden olduğuna yönelik çalışmaları olduğunu belirten yetkililer, bu çalışmaların altyapı olarak kullanılacağını söyledi.

Sigara bandrolü ile ilgili de yeni bir ihale açılacak. Türkiye'de üretilen ancak ihraç edilen sigaralara Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) hesaplanmadığı için bandrol yapıştırılmıyor. Toplam kaçak sigaranın yüzde 30'unun ihraç şartıyla üretilmiş ancak tekrar yurtiçine sokulmuş sigaralar olduğu belirlendi. Bu nedenle ‘kare barkod' sistemi devreye alınacak. Kare barkod ile sigaranın Türkiye'de hangi tarihte üretildiği ve tüm geçmişi anlaşılacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU'YA ELEŞTİRİ

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki şiddet dozunun izleyenleri tarafından da dikkati çektiğini belirterek “Dizi TNT'ye geçtikten sonra içeriğindeki şiddet dozu katlanarak arttı.” Dedi.

Memati'nin PKK'lı teröristleri cezalandırma biçimini “Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin standartlarını zorlayacak cinsten” olarak tanımlayan Aytuğ dizideki Zaza'yı da unutmadı. Zaza'nın yeğeni Cevher'in yerini söylememekte ısrar eden kumarhane sahibinin kulağını kesip buz niyetine viski bardağının içine attığını söyleyen Yüksel Aytuğ bu durumu “Hem viskiyi hem kanı donduran bir sahneydi...” diye tanımladı.

Şiddet dozu ile reytingleri karşılaştırdığında bunun paralel ilerlediğine değinen Aytuğ “Demek ki Vadi izleyicileri sevgili peşinde koşan Polat ve bebek pışpışlayan Memati görmek istemiyorlar. Siz bakmayın kesmece karpuz mevsiminin geçtiğine... Kan çıkmazsa para yok!..” dedi.

KURTLAR VADİSİ KAZIM'IN BİLİNMEYEN YÖNLERİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun unutulmayan kararkterlerinden Kazım Carman yeni sineme filmi ile Kasım ayında sevenleri ile buluşacak. Birçok ülkede galası yapılan “Son kurşun” adlı filmde baş rolü üstlenen Carman Avrupa'da Bruce Lee'den sonra en iyi dövüş sanat uzmanı olarak gösteriliyor.

Avrupa'da oynadığı Der Sieger, Hinter der Spur, Bodyguard Fighter, Kurtlar Vadisi dizisi ve Bendeyar gibi filmlerinden sonra 'Son Kurşun' filminde oynadığı baş rolü ile Kasım ayında sevenleriyle buluşacak olan Kazım, ünlü star Vin Diesel'in rakibi olacak gibi görünüyor.

2 yıl boyunca NATO'da eğitmenlik yapmış olan Kazım Carman'a oyunculuk kariyerini sporda olan üstün başarılı kapı açmış. Kahramanmaraş Pazarcık doğumlu olan ünlü oyuncu, küçük yaşta gittiği İsviçre'de dövüş sporları üzerine önemli bir kariyer yapmış. Shaolin Kung-Fu'dan Karate'ye, Boks'dan Kick Boks'a kadar birçok farklı branşta İsviçre ve Almanya şampiyonlukları bulunuyor. Ayrıca 5 Beyzbol sposıyla 'Bir seferde en fazla Beyzbol sopası kırma rekoru'nu elinde bulunduruyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 136.bölüm fragmanı (son bölüm izle)