Alemin Kıralı 9. bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Şafak Sezer'in paylaştığı Alemin Kralı 9. bölümüyle Atv ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 9. bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 9. bölüm özeti ve fragmanı
Alemin Kralı dizisinin 9. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kilo aldıklarını düşünen Mehveş, Asalet ve Jülide zayıflamak için spor salonuna gitmeye karar verirler. Aslan Kıral, spor salonu fiyatlarını duyunca gitmelerine izin vermez. Bunun üzerine Asalet Belediye Başkanını arayarak evin önüne spor aletleri getirtir.

Evin önünde giydikleri daracık taytlarla tüm mahallenin gözü önünde spor yapmaya başlayan Mehveş, Asalet ve Jülide'yi gören Aslan deliye döner ve kendince bir plan yapar. Beşer, Kubat ve Oben'i de yanına alan Aslan Kıral, tüm aletleri gece yarısı çalar.

Aletleri Aslan'ın çaldığını düşünen ama bunu kanıtlayamayan Asalet, eve yakışıklı pilates hocası Oktay'ı çağırır. Dışarıda Oktay'ı sıkıştırıp tehdit eden Aslan, Kubat ve Beşer Oktay'dan ummadıkları bir dayak yiyince spor aletlerini geri getirmeye karar verirler.

Spor aletlerini tam yerine koyacakları sırada polise yakalanan üç kafadara hakim tarafından ağır bir ceza verilir. Aslan, Kubat ve Beşer giydikleri taytlarla mahallelinin gözü önünde polis gözetimi altında spor yapmak zorunda kalırlar. Aslan'ı bu şekilde spor yaparken görüntüleyen Asalet'in eline ise büyük bir koz geçmiştir.