Bir Ömür Yetmez 1. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların yeni dizisi Bir Ömür Yemez 1. bölümüyle 21. Kasım Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Bir Ömür Yemez 1. bölüm özeti ve fragmanı...

Bir Ömür Yetmez 1. bölüm özeti ve fragmanı
Bir Ömür Yetmez dizisinin 1. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bir Ömür Yetmez Geçmişin intikamını kimden alabilirsin?

1980'li yıllarda, Zuhal, iki küçük oğlu ve kocası Mehmet ile kendi halinde mutlu bir hayat yaşarken, tanımadığı birisinin evine gelip kocasını öldürmesi ve çocuklarının ortadan kaybolmasıyla altüst olur. Zuhal artık yaşayan bir ölüdür ve hayatta güvendiği tek insan da Şeker'dir.

İstanbul'un karanlık yüzlerinden Şeker, Zuhal'e imkansız bir aşkla bağlıdır. Bilmediği şey, sağ kolu olan ve oğlu yerine koyduğu Ali'nin aslında Zuhal'in yıllar önce kaybettiği oğullarından birisi olduğudur. Öte yandan kader, diğer kardeş Ömer'i de yanlarına getirir.

Ömer, Şeker'in oyunlarını su yüzüne çıkarmak için görevlendirilmiş ve onun şirketinde, hiç tanımadığı, aslında abisi olan Ali'nin yanında bir gizli polis olarak çalışmaktadır. Bütün bu örülen ağlar içinde Hazal, Şeker'in biricik kızı, Amerika'dan döner ve çocukluk aşkı Ali'yle karşılaşır.

Ama Ali'nin de, Hazal'ın da bu aşkı yeşertmesi kolay olmayacaktır, üstelik tek engel Şeker de değildir. Bir Ömür Yetmez, geçmişte yapılan hataların bedelini bir ömür boyu ödeyen, kaybettiklerini bulmak için her gün yeniden ölmek zorunda kalanların, pişmanlıkların, dostlukların ve kardeşliğin hikayesidir.

Bir Ömür Yetmez 21 Kasım Pazartesi 20:00'da Star'da!