Alemin Kıralı 8. bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Şafak Sezer'in paylaştığı Alemin Kralı 8. bölümüyle Atv ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 8. bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 8. bölüm özeti ve fragmanı
Alemin Kralı dizisinin 8. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Alemin Kralı 8. bölüm fragmanı ve 7. bölüm özeti...

Evde musluk bozulmuştur, üstüne vana da patlayınca ev halkı temel ihtiyaçlarını Kubat ve Nihale'nin evinde gidermeye başlar. Asalet'in eve çağırdığı tesisatçıların yakışıklı olması ise Aslan'ı çileden çıkarır ve tamir işi Aslan'a kalır. Artık ev tam bir savaş alanına dönüşür.

Asalet'in evine talip çıkmıştır. Evini satmak istemeyen Asalet ne kadar Mütahit'i kapıdan kovalasa da hayır diyemeyeceği son teklif karşısında kararı değişir. Asalet ve Kıral ailesi artık çok zengin olacaktır. Ta ki Mütahit'in oğlunu kapıda görene kadar!..

Kubat alış veriş yapmak için Çin'e gider. Çin'de gördüğü ağır muameleden sonra yana yakıla soluğu Nihale'nin yanında alır ancak ev hiçbir zaman boş kalmaz. Bu durum Nihale'nin çok işine gelir.

Beşer'in köyden beşik kertmesi gelecektir. Bu işten kurtulmak için acilen kendisine bir nişanlı bulması gerekir. Bu işi zar zor kabul eden Julide, Beşer'in beşik kertmesi Kezban'ı görünce çılgına döner. Şimdi Beşer'i elde etme kavgası başlar.