Muhteşem Yüzyıl 28. Bölüm özeti ve fragmanı 2

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl 28. bölümüyle 5 Ekim Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Muhteşem Yüzyıl 28. bölüm özeti ve fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl 28. Bölüm özeti ve fragmanı 2
Sultan Süleyman, Prenses İsabella'yı esiri olarak tutmaya karar verir. Habsburg Hanedanı'ndan Prens Frederick'in nişanlısı olan güzel Prenses'in, Osmanlı Devleti'ne getireceklerini görmek istemektedir.

Prenses İsabella, Sultan Süleyman'ın kölesi olmayı kabul etmeyecektir. Nişanlısı Prens Frederick'in, Sultan Süleyman'a, bir Prenses'i esir tutmanın bedelini ödeteceğinden emindir.

Yakup Efendi Hürrem'in istediği zehri yapacaktır. İbrahim Paşa'yı yavaş yavaş öldürecek bu zehri bulaştırmak için, Hürrem'in İbrahim Paşa'nın yanından hiç ayırmadığı bir eşyasını ele geçirmesi gerekmektedir.

Bali Bey, Sultan Süleyman'ın kendisine emanet ettiği savaş ganimetlerini, Budin'den İstanbul'a getirmiştir. Sultan Süleyman'ın İbrahim Paşa'ya hediye ettiği heykeller de bu ganimetin arasındadır. İbrahim Paşa heykelleri, sarayının bahçesine diktirir. Hatice Sultan heykellerin uğursuzluk getirmesinden korkmaktadır.

Sultan Süleyman hayırda bulunması için, Mahidevran'ın ödeneğini arttırır. Gül Ağa, Sultan Süleyman'ın Mahidevran'ın ödeneğini arttırdığı bilgisini Hürrem'e yetiştirecektir.

Hızlı bir çapkın olan Bali Bey, bir genç kızı, çarşıda kendisini rahatsız eden adamın elinden kurtarır. Genç kız Bali Bey'e teşekkür etmek yerine, Bali Bey'i tersler. Bali Bey bu güzel ve cebbar kızdan oldukça etkilenir.