Alemin Kıralı 6. bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Şafak Sezer'in paylaştığı Alemin Kralı 6. bölümüyle Atv ekranlarında yayınlandı. İşte Alemin Kralı 6. bölüm özeti ve fragmanı...

Alemin Kıralı 6. bölüm özeti ve fragmanı
Alemin Kralı dizisinin 6. bölüm Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Aslan'ın ilkokul bile okumadığını öğrenen Asalet, bunu Aslan'a karşı büyük bir koz olarak kullanır. Artık Aslan, Asalet ne isterse onu yapmaya mecburdur çünkü daha önce ailesine lise mezunu olduğunu söylemiştir. Karısının ve büyük kızlarının bu yalanı öğrenmesini istemez. Artık Aslan, ehliyetini geri alabilmek için küçük kızı Oben ile birlikte ders çalışarak ilkokul diploması almak zorundadır.

Asalet, Jülide ve Mehveş futbol maçına gitmeye karar verirler. Ancak Fenerbahçe formalarıyla Galatasaray tribününe girmeleri başlarına büyük bela açacaktır. Bir reklam yıldızı olmaya hazırlanan Jülide, maça gittiğine bin pişman olur.

Taksilere zam geldiği için karısının minibüs kullanmasını isteyen Kubat, karısının ve kendisinin uğradığı taciz sonucu aldığı karardan büyük pişmanlık duyar. Mısırdaki amcasının vefat etmesi nedeniyle Beşer'e bir miras kalır. Bu haberi duyan Jülide için Beşer artık mükemmel bir erkektir.