Ünlü Manken Didem Erol'a Fuhuş Operasyonunda Gözaltı

Didem Erol videolarıyla ve frikikleri ile gündemden düşmüyor. Didem Erol kimdir? Didem Erol'un ismi bugün İstanbul'daki büyük fuhuş operasyonuna geçti.

İstanbul genelinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlar arasında ünlü manken Didem Erol da bulunuyor.Didem Erol videolarıyla ve frikikleri ile gündemden düşmüyor. Didem Erol kimdir? Didem Erol'un ismi bugün İstanbul'daki büyük fuhuş operasyonuna geçti.

İstanbul genelinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlar arasında ünlü manken Didem Erol da bulunuyor. Müvekkiliyle görüşmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Avkat Gülgün Çavuşoğlu, "Bilgisine başvurulmak üzere burada. Birazdan serbest bırakılacak. Ruh hali gayet iyi" dedi.

Yaklaşık 7 ay süren soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 21 kişi gözaltına alınmıştı. Elebaşılığını D.D. isimli şahsın yaptığı fuhuş şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınanlar arasında ünlü manken Didem Erol'un da bulunduğu ortaya çıktı. Didem Erol'un avukatı Gülgün Çavuşoğlu, müvekkili hakkında bilgi almak üzere öğle saatlerinde Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Avukat Çavuşoğlu çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Müvekkilimle ilgili
sorulara yanıt vermek için geldim. Operasyon hakkında bilgim yok. Kendisi mağdur konumunda. Bilgisine başvurulmak üzere burada. Birazdan serbest bırakılacak. Ruh hali gayet iyi" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER MAĞDUR OLARAK GÖZALTINDA

Operasyonda yaklaşık 50 kişi, "fuhuş yapmak", "fuhuşa aracılık etmek" suçlarından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler arasında halen vizyonda olan "Kadın Krallığı" filminde de rol alan Didem Erol ile Ebru Şancı, Eda Yeşilmen, Aslı Egemen Gökçe, Hatice Hilal Parıldı, Pervin Körükçü adlı mankenlerin de bulunduğu öğrenildi. Bu arada şebekenin elebaşısının Dinçer Dinçsoy olduğu belirtildi. Dinçer Dinçsoy birkaç yıl önce kamuoyunda 'Barbi' operasyonu olarak bilinen operasyonda gözaltına alınmış, ancak pazarladığı kadınların şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılmıştı.