Muhteşem Yüzyıl 4. bölümde savaş başlıyor - dizi izle

Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan'a saldıran Mahidevran'ın faturasını kesti... İşte Muhteşem Yüzyıl'ın 4. yeni bölümünde yaşananlar...

Yayına girdiği günden beri dillerden düşmeyen dizi Muhteşem Yüzyıl, dördüncü bölümüyle izleyicileri yine etkilemeyi başardı. Bir önceki bölümde Mahidevran Sultan bebeğini düşürmüş ve acısını altın yolda karşılaştığı Kanuni'nin gözdesi Hürremden çıkarmıştı. Olaydan habersiz Kanuni Sultan Süleyman ise divanda Macaristan kralı Layos'a sefer düzenleme hazırlıklarını yapıyordu. Dördüncü bölümde merak edilenler netlik kazandı.

Yayınlandığı günden itibaren büyük tartışmalara sebeb olmasına rağmen büyük ölçüde de hayranı olan Muhteşem Yüzyıl dizisi reyting rekoru kırıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları ve kadrosu ile de oldukça güçlü.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncuları arasında yılların eskitemediği sanatçı Nebahat Çehre; dizi, film ve tiyatro konusunda oldukça deneyimli Halit Ergenç; yurtdışında oyunculuk yaparken kendini bir anda Türkiye 'de bulan Meryem Uzerli; oynadığı diziler ile büyük ilgi gören Okan Yalabık ve Aşk-ı Memnu dizisi ile adını duyuran Nur Aysan gibi birçok isim bulunuyor

Muhteşem Yüzyıl 4. bölümde savaş başlıyor - dizi izleKANUNİ, MAHİDEVRAN AŞKI BİTTİ VİDEO İZLE

Muhteşem Yüzyıl 4. bölümde savaş başlıyor - dizi izleKANUNİ, SEFERE ÇIKIYOR VİDEO İZLE

İŞTE YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mahidevran Sultan'ın Hürrem'in yüzünü parçalamasından haberdar olan harem görevlilerinin durumu kimseye haber etmeden iyileştirmeye çalışmaları boşa çıktı. Hem Valide Sultan hem de Kanuni Sultan Süleyman durumdan haberdar oldu.

Kanuni Sultan Süleyman bu yaşananlar üzerine Mahidevran'ın odasına giderek kendisine olan aşkını öldürdüğünü söyledi. Ardından Valide Sultan'ın yanına uğrayarak Mahidevran'ı saraydan uzaklaştırılmasını istedi. Valide Sultan'ın girişimleriyle uzaklaştırma kararı önlendi.

Kanuni Sultan Süleyman Han, bir yandan Hürrem'in tedavisini bizzat kendi odasında hekimlerle yaparken bir yandan da Macar seferi için divan kesin karar aldı.

HÜRREM'İN VE PARGALI KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Pargalı Damat İbrahim Paşa savaş hazırlıkları için Kanuni Han'la çalışırken Hürrem'in destursuz odaya girmek istemesi üzerine İbrahim Paşa ve Hürrem'in arasını açtı. Zira Hürrem'in sesini duyan Süleyman Han, savaş stratejisi için çalışırken Hürrem'i odasına aldı. Bunun üzerine İbrahim Paşa ve Hürrem karşı karşıya geldi. Dizinin ilerleyen dakikalarında Pargalı ile Hürrem birbirlerine meydan okudu.

Dizi sonlanırken ise Süleyman Han ordusuyla sefer için yollara düşmüştü.

Gelecek bölümde yapımcılar savaş sahneleriyle ilk defa seyirci önünde olacak. Dizinin akıbeti ise merak konusu.

BEYAZ GAZETE