Beşiktaş Trabzon maçı golleri ve özetini izle- maç izle

Beşiktaş Trabzon maçı golleri izle. Beşiktaş Trabzon maçı golleri izlemek için tıklayınız. Beşiktaş Trabzon maçı golleri buradan izle. Beşiktaş Trabzon maçı golleri TRT 1 izle. Beşiktaş Trabzon maçı golleri TRT 1 buradan izle. İşte Beşiktaş Trabzon maçı golleri...

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu 5. ve son hafta maçında, Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale çıktı. Trabzonspor ise 3. sırada kalarak kupaya veda etti.

Beşiktaş Trabzon maçı golleri ve özetini izle- maç izleMAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Trabzon maçı golleri ve özetini izle- maç izleMAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu son hafta maçında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleyi siyah beyazlı ekip 2-1 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Hugo Almeida ve 30. dakikada Ricardo Quaresma kaydetti. Trabzonspor'un tek golü ise 46. dakikada Alanzinho'dan geldi.

48. dakikada Brozek'in, 57. dakikada Hugo Almeida'nın bir şutu direkten döndü.

İlk yarısında Beşiktaş'ın kusursuz oyunu skora yansısa da, ikinci devrede toparlanan Trabzonspor farkı bire indirse de, siyah beyazlılar karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı.

Grubun diğer maçında ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi deplasmanda Manisaspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 9 puanla grubu lider tamamladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 8 puanla ikinci olurken; 7 puanlı Trabzonspor üçüncü olarak kupaya gruplarda veda etti.

SCHUSTER, BUCASPOR KADROSUNU BOZMADI

Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, 5-1'lik Bucaspor galibiyeti sonrasında kadroda değişikliğe gitmedi. Kalede Cenk, savunmada Hilbert, Ersan, İbrahim Toraman, İsmail; orta alanda Aurelio, Guti, Quaresma, Simao ve ileri ikilide Nobre ile Almeida oynadı.

ŞENOL GÜNEŞ 9 AS OYUNCU OYNATMADI

Hafta içerisinde yaptığı basın toplantısında Beşiktaş maçını fazla önemsemediğini söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, dediğini yaptı ve sahaya 9 as oyuncusunu sürmedi. Umut, Engin, Colman, Selçuk, Burak, Cale, Egemen, Serkan ve Jaja'yı 11'de sahaya sürmeyen Güneş, yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek ile Tayfun, Ferhat, Ceyhun, Sezer, Alanzinho'yu 11'de forma verdi. Güneş, son maça bakıldığında sadece savunmadaki Giray - Glowacki ikilisini bozmadı. Şenol Güneş, Burak, Selçuk İnan, Serkan, Egemen, Cale, kaleci Tolga ve Jaja'yı 18 kişilik kadroya dahi almayarak, bu oyuncuları Fenerbahçe maçına sakladı. Güneş, Engin, Colman ve Umut'u ise yedek kulübesinde oturtmayı tercih etti.

ÜÇ POLONYALI BİR ARADA İLK KEZ

Bordo - mavili takımda Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki'nin yanı sıra devre arasında transfer edilen Pawel ve Piotr Brozek ilk kez bir arada oynadı. İkiz kardeşler aynı zamanda ilk kez bordo - mavili formayı giymenin mutluluğunu da yaşadı.

HUGO ALMEIDA SİFTAHI YAPTI!

Siyah beyazlı ekip, taraftarının desteğiyle maça etkili başlayan taraf olurken; henüz 10. dakikada bulduğu golle zorlu rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Sol kanattan Simao iki rakibini peşine takıp son çizgiye inmeden altıpas önüne doğru yerden ortasını yaptı. Savunmanın markajından kurtulan Almeida sol ayağı ile topa dokundu ve meşin yuvarlak ağlara gitti. Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Hugo Almeida resmi bir müsabakada ilk golünü kaydetti: 1-0

QUARESMA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Erken gol sonrası kontrolü elinden bırakmayan Beşiktaş, bordo mavili takıma çok fazla atak şansı tanımazken; siyah beyazlı takımın hücum hattı kaleci Onur'a zor anlar yaşattı. Dakikalar 30'u gösterdiğinde Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma sahneye çıktı. İbrahim Toraman'ın savunmadan attığı uzun pasta Almeida kafayla meşin yuvarlağı Quaresma'ya indirdi. Topu önüne alan Quaresma yaklaşık 20 metreden çok sert bir şut çekti. Hızla kaleye giden top üst direğe çarparak ağlarla buluşurken; kaleci Onur bu güzel golü sadece seyredebildi: 2-0

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da Şenol Güneş yedek ağırlıklı çıkardığı kadrodan ilk yarıda verim alamadı. Beşiktaş karşısında pozisyon bulmakta zorlanan ve takım oyunundan uzak bir görüntü sergileyen Trabzonspor, 30 dakikada kalesinde iki gol gördü. Şenol Güneş 42. dakikada ilk değişikliğini yaptı. Glowacki'yi kenara alan Güneş, Mustafa Yumlu'yu oyuna dahil etti.

İlk 45 dakikada taraftarının da desteğini arkasına alan Beşiktaş güzel ve keyifli bir futbol ortaya koyarak soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İKİNCİ YARI DÜDÜĞÜ ÇALDI VE 2-1!

Trabzonspor ikinci yarıya adeta golle başladı. Dakikalar 45:32'yi gösterirken; Brozek'in arapasına hareketlenen Alanzinho'nun vuruşu Cenk'i mağlup etmeyi başardı ve aradaki fark 1'e indi: 2-1

Bordo mavili ekip, ilk yarıdaki görüntüsünü aksi bir tablo ile mücadele ederken; 48. dakikada Yattara'nın ortasında Brozek'in kafa vuruşu üst direkten döndü!

HUGO ALMEIDA DİREĞE TAKILDI
48. dakikada Brozek'in kafa vuruşu direkten dönerken; 57. dakikada bu kez Hugo Almeida direğe takılan bir diğer isim oldu. Simao'nun ceza alanı içine yaptığı ortada Portekizli forvetin dar açıdan şutuna önce kaleci Onur müdahale etti. Ardından üst direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

FERNANDES VE UMUT SAHADA...

Trabzonspor, ikinci yarıda Beşiktaş'ın oyun temposuna ayak uydurunca, daha mücadeleci bir oyun sergilendi. 61. dakikada savunma arkasına atılan topta Alanzinho, Cenk ile karşı karşıya kalmasına rağmen plase vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Beşiktaş'ta Bernd Schuster 65. dakikada ilk değişikliğini yaptı ve Nobre'nin yerine Manuel Fernandes'i oyuna aldı. Şenol Güneş ise ofansif bir değişiklikle 67. dakikada Brozek'in yerine Umut'u sahaya sürdü.

Temponun bir an olsun düşmediği karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla Beşiktaş oldu. İlk 30 dakikada bulduğu gollerle galip gelen siyah beyazlı ekip, özellikle ikinci yarıda Trabzonspor karşısında zor anlar yaşasa da, 3 puanı almasını bildi. Beşiktaş bu galibiyetle grubunu lider tamamlarken; son şampiyon Trabzonspor kupaya bu kez gruplarda veda etti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

9. dakikada soldan Simao'nun ortasında Almeida'dan önce kaleci Onur yükselerek topa hakim oldu.
10. dakikada Tayfun'dan sıyrılan Simao'nun ceza sahasına ortasında ceza alanı içinde Almeida, gelişine yaptığı güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0
27. dakikada Almeida mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Guti'nin pasıyla sol kanatta topla buluşan İsmail'in ceza sahasına gönderdiği meşin yuvarlağı alan Almeida kötü bir vuruş yapınca, top auta çıktı.
29. dakikada Beşiktaş yarı alanından gelen uzun topa Almeida'nın üzerinden Giray'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak Quaresma'nın önünde kaldı. Portekizli futbolcunun, yaklaşık 25 metreden mükemmel şutunda top kaleci Onur'un bakışları altında filelere gitti: 2-0
37. dakikada Almeida'nın pasında topu güzel bir hareketle önüne alan Quaresma'nın vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Onur'dan döndü, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
42. dakikada Simao'nun soldan kullandığı serbest atışta kaleci son anda topu kornere tokatladı.
43. dakikada Quaresma çalımlarla Trabzonspor ceza sahasına girdi, ortasında arka direkte bekleyen Aurelio kötü bir vuruş yapınca, top auta gitti ve ilk yarı 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Sezer'in ceza sahasına gönderdiği topu Pawel Brozek, mükemmel bir hareketle Alanzinho'nun önüne bıraktı. Bu futbolcunun yakın mesafeden vuruşunda top ağlara gitti (2-1).
47. dakikada Yattara'nın sağ kanattan ortasında Pawel Brozek'in yakın mesafeden kafa vuruşunda, top yan direkten döndü.
54. dakikada Quaresma ceza sahasının dışında topla uzun bir süre oyalandıktan sonra Ceyhun'dan sıyrılıp şutunu attı ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
57. dakikada Simao kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topu Almeida ile buluşturdu. Bu futbolcunun müsait pozisyonda dönerek vuruşunda, kaleci Onur'un elinden seken top üst direkten döndü.
61. dakikada Alanzinho mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Beşiktaş savunmasının ofsayt taktiği yaptığı bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Alanzinho'nun vuruşunda, top yandan az farkla auta gitti.
65. dakikada Simao'nun ceza sahasına gönderdiği topu Giray uzaklaştırmak istedi. Bir anda top Quaresma'nın önünde kalırken, bu futbolcunun sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
72. dakikada Fernandes'in uzaktan sert şutunda, kaleci Onur üstüne gelen sert topu iki hamlede kontrol etti.
90. dakikada Fernandes'in ceza sahası dışından çok sert vuruşunda, kaleci Onur son anda topu tokatlayarak mutlak bir golü önledi, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı ve Beşiktaş karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Stat: Fiyapı İnönü
Hakemler: Cüneyt Çakır, Aleks Taşçıoğlu, Orkun Aktaş
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan (Dk. 90+4 Ekrem ?), İsmail, Quaresma, Aurelio, Guti, Simao, Nobre (Dk. 65 Fernandes), Almeida (Dk. 77 Bobo)
Trabzonspor: Onur, Tayfun, Glowacki (Dk. 43 Mustafa), Giray, Ferhat, Yattara, Ceyhun, Sezer (Dk. 82 Colman), Piotr Brozek (Dk. 68 Umut), Alanzinho, Pawel Brozek
Goller: Dk. 10 Almeida, Dk. 29 Quaresma (Beşiktaş), Dk. 46 Alanzinho (Trabzonspor)
Sarı Kartlar: Dk. 24 Sezer, Dk. 35 Alanzinho, Dk. 55 Ceyhun, Dk. 73 Mustafa, Dk. 86 Colman (Trabzonspor), Dk. 38 Hilbert, Dk. 55 Quaresma (Beşiktaş)