Gece vuruldu, ölüsü sabah bulundu

Yalova Kaytazdere Beldesi Saralkent Mahallesi‘ndeki bir restoranda tartışma sonucu çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.



Dün gece Kaytazdere Saralkent‘te bir restoranta giden şahıslar aldıkları alkolün etkisiyle yapılan servis hizmeti konusunda garsonla tartıştı. Büyüyen tartışma sonucu garson Ali K. (35) ruhsatsız tabancasıyla Hakan A. (34), Engin E.(38), Mustafa Gökhan T. ve Uğur Çalık‘a (34) ateş etti. Hakan A.(34) ayağından, Engin E. (38) elinden yaralandı. Mustafa Gökhan T. ise yara almadan kurtuldu. Uğur Çalık’ın da kaçarak saklandığını zanneden arkadaşları olay yerinden uzaklaştı.

Sabahın erken saatlerinde sahil yakınında bir ceset gören vatandaşlar olayı jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, bulunan cesedin restorantta çıkan kavgada göğsünden ve belinden yaralanarak daha sonra kan kaybından ölen Uğur Çalık’a ait olduğunu belirledi. Uğur Çalık’ın yeni evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Karamürsel adliyesine sevk edilen şahıslardan Mustafa Gökhan T., Engin E. ve Hakan A. sorgulamalarının ardından serbest bırakıldı, garson Ali K. ise tutuklandı.