Milletvekili Nil Hıdır'dan Marmaris'e Hastane Sözü

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır Marmaris Devlet Hastanesindeki hasta ziyaretlerinden sonra, ek hastane projesini inceledi

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır Marmaris Devlet Hastanesindeki hasta ziyaretlerinden sonra, ek hastane projesini inceledi. Burada açıklama yapan Milletvekili Hıdır "Bakan söz verdi. 12 Eylül'den sonra gelin projenizi getirin hastanemizi Marmaris'e yakışır hale getirmenin ilk adımını atalım" dedi.
Daha önce İçişleri eski bakanlarından Abdülkadir Aksu'dan hastane konusunda yardım isteyen Marmaris bu talebini bu defa AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır'a iletti. Hastanenin yetersiz geldiğini ve ek hastane binası ihtiyacından haberdar olduğunu belirten Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır'a hastane yönetimince hazırlanan ek proje sunuldu. Konunun takipçisi olduğunu belirten AK Parti Muğla Milletvekili Hıdır, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile bu konuyu görüştüğünü ek proje yerine yeni bir hastane projesine daha daha çok önem verildiğini belirterek "Bakanlık böylesi durumlarda konuyu daha büyük düşünüyor. Bu sebeple 13 Eylül'den itibaren sizleri Ankara'ya bekliyorum. Bu projenizi de getirin. Ancak benim düşüncem Marmaris Devlet Hastanesi önündeki helikopter pistinin bulunduğu sahanın geniş bir alan olması sebebiyle buraya şu andaki devlet hastanesi binasının büyüklüğünde yeni bir bina daha yapılarak Marmaris'in uzun yıllar bu ihtiyacının çözümüne katkı da bulunmak istiyoruz " dedi.