3 Temmuz ehliyet sınavı soruları ve cevapları (MTSK soruları)

3 Temmuz 2010 Ehliyet sınavı Sonuçları 19 temmuz 2010 günü açıklanacaktır.19 Temmuz 2010 günü MEB tarafından sonuçlar açıklanınca sitemize eklenecektir. 3 temmuz 2010 ehliyet sınav sonuçları 30 temmuz ila 7 ağustos arası açıklanacaktır

3 Temmuz ehliyet sınavı soruları ve cevapları (MTSK soruları)
  3 Temmuz 2010 Ehliyet sınavı Sonuç ; ları 19 temmuz 2010 gü ; nü ; aç ; ıklanacaktır . 19 Temmuz 2010 gü ; nü ; MEB tarafından sonuç ; lar aç ; ıklanınca sitemize eklenecektir . 3 temmuz 2010 ehliyet sınav sonuç ; ları 30 temmuz ila 7 ağustos arası aç ; ıklanacaktır .

Ehliyet sınavında sü ; rü ; cü ; belgesi alabilmek iç ; in ter dö ; ken adayların yanısıra sü ; rü ; cü ; belgelerinin seviyesini yü ; kseltmek iç ; in sınava gelenler de bulundu . Ehliyetini yaz ayları iç ; inde almak isteyenlerin ilk sınavına girdi ve bü ; yü ; k bir heyecanla sınav sorularını ve sonuç ; larını bekleyeme koyuldular .

Ehliyet sınav sonuç ; ları T . C Kimlik numarası ile sorgulanıyor . Eğer Ehliyet sınavındaki sorulara itiraz edecekseniz bunu bir dilekç ; e ile MEB ' e bildirebilirsiniz . Sonuç ; lar MEB ' in internet sitesinde yayınlandıkdan on gü ; n sonra itirazınızı 10 tl ü ; cret ö ; deyerek dilekç ; e ile yapabilirsiniz . Ehliyet sınavı sonuç ; ları 16-19 Temmuz tarihlerinde yayınlayacak ve sorgulama panelinden T . C Kimlik no ile sorgulayabileceksiniz . . Ehliyet sınav sonuç ; larınız , sorular ve cevaplar ve ehliyet sınavları ile ilgili tü ; m detaylar sitemizde yer alacaktır .

Sevgili ehliyet sınavına giren arkadaşlar

2006 yılından 2010 yılına kadar takip ettiğim kadarıyla ehliyet sınavının sonuç ; ları genel olarak direksiyon sınavından 1 hafta ö ; ncesi aç ; ıklanıyor . İşte bu nedenle tahmini olarak direksiyon sınavı ehliyet sınavı yapıldıktan 1 ay sonra yapılmaktadır . Ancak bir değişiklik olur ise tekrar araştırmanız gerekir .

Diziler sezon finaline girdi . Bunu neden sö ; ylü ; yorum . Sınav zamanı yaklaştı . Bizim genç ; ler dizi izleyeceğim diye sınavlara ç ; alışmıyordu . Artık dizi falan kalmadı . Akşamları oturup internette geç ; miş sınav testleri ç ; ö ; zü ; n . Sınavda bu size ç ; ok faydalı olacaktır . Ayrıca sü ; rü ; cü ; kurslarının verdiği kitapç ; ıklarda bulunan dersleri ç ; alışın . Ve o kitaptaki testleri ç ; ö ; zü ; n .

Ehliyet sınavını kazanmak iç ; in sö ; ylediklerimi yapmanızı tavsiye ederim . Bir ç ; ok kişi bu teknikle sınavı kazanmıştır . Benim ehliyet sınavına girdiğim dö ; nemde tü ; m arkadaşlar bu şekilde ç ; alıştık . Ve ortalama olarak %90 ü ; zeri bir sonuç ; la sınavdan geç ; tik . Direksiyon sınavı zaten kolaydır . En fazla 100 metre gidiyorsunuz . Bu sırada direksiyon sınavından dikkat etmeniz gereken en ö ; nemli şey kalkışta kesinlikle sinyal vererek kalkın . Emniyet kemeri falan takma ayaklarına girmeyin . Ç ; ü ; nkü ; takmanıza gerek olmadığını sö ; yleyecekler .

Kısaca bu yazıyı ö ; zetlemek gerekirse ;

Sınava hazırlık aşamasında kesinlikle internetten ve kitapç ; ıktan sü ; rekli test ç ; ö ; zü ; n . Sınavda aklınıza gelecektir . Direksiyon sınavında dikkat etmeniz gereken en ö ; nemli şey sol tarafa sinyal vererek kalkış yapmanızdır . En ç ; ok buna dikkat ediyorlar

Bir sonraki ehliyet sınav tarihleri ise şö ; yle ;
&bull ; 21 Ağustos 2010
&bull ; 23 Ekim 2010
&bull ; 18 Aralık 2010

Kaynak : Dikkathaber


3 Temmuz ehliyet sınavı soruları ve cevapları (MTSK soruları)


3 Temmuz ehliyet sınavı soruları ve cevapları (MTSK soruları)3 Temmuz Ehliyet Sınav Soruları ve Cevapları

( Sorular ve Cevaplar yü ; klendi )

SERTİFİKA KİTAPÇ ; IK TÜ ; RÜ ; SORULAR VE CEVAPLARI
A1-A2 Y İNDİR
A1-A2 T İNDİR
A1-A2 V İNDİR
A1-A2 Z İNDİR
B Y İNDİR
B T İNDİR
B v İNDİR
B Z İNDİR
C-D-E T İNDİR
C-D-E V İNDİR
C-D-E Y İNDİR
C-D-E Z İNDİR
H V İNDİR
H T İNDİR
H Y İNDİR
H Z İNDİR

( Sorular ve Cevaplar yü ; klendi )

PDF dosyalarını aç ; mak iç ; in bilgisayarınızda Acrobat Reader ' ı yü ; klü ; olması gerekmektedir .

Acrobat Reader ' ı indirmek iç ; in tıklayınız

NOT : Sınavda ç ; ıkan soruları paylaşmak ve sorular ü ; zerinde gö ; rü ; ş alışverişi yapmak iç ; in aşağıdaki yorum ekle bağlantısını kullanabilirsiniz .

YILLARA GÖ ; RE Ç ; IKMIŞ ESKİ SORULAR VE CEVAPLAR