Dalama Dometes Festivali Hazırlıkları Tamamlandı

Aydın'ın Dalama Beldesi'nde bu yıl 7

Dalama Dometes Festivali Hazırlıkları Tamamlandı
  Aydın ' ın Dalama Beldesi ' nde bu yıl 7 . ' si düzenlenen Dalama Tarım , Domates , Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları tamamlandı . Festivalin bu yıl daha renkli geçeceğini belirten Dalama Belediye başkanı Nihat Aktakka , etkinlikleri tüm Aydınlıları davet etti .
Bu yıl festival programı kapsamında 2 . geleneksel at yarışlarının da düzenleneceğini kaydeden Belediye başkanı Nihat Aktakka , " Türkiye ' nin en öneli domates üretim merkezlerinin başında gelen Dalama Beldesi ' nde çiftçilerimizin dinlenmesi ve halkın kaynaşması amacıyla geleneksel hale gelen Domates festivalinin bu yıl 7 . ' sini düzenliyoruz . 29 Haziran ' dan itibaren festival kapsamında stantlarımız kuruldu . Yarın akşam saat 17 : 00 ' de yapılacak açılışıla birlikte 18 . 00 ' de Domates üreticileri yarışması yapılacak . Ayrıca akşam TRT Sanatçısı Ali Çakar ve bölgesel sanatçılarımız tarafından halkımıza ücretsiz konser verilecek . Tüm halkımız festivalimize davetlidir " dedi .
Aktakka , ayrıca bu yıl 2 . ' si gerçekleştirilen , Rahvan At Yarışları şenliklerinin de Domates Festivali kapsamında 4 temmuz Pazar günü yapılacağını kaydetti .