Park Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde oto park yüzünden yaşanan yer tartışması sonucunda çıkan kavgada 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Park Kavgası Kanlı Bitti: 3 Ölü, 2 Yaralı
  Edinilen bilgilere göre , gece saat 23 . 45 sıralarında Beşyüzevler Mahallesi ' nde iki esnaf arasında , park edilen araç yüzünden çıkan bıçaklı kavga sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği , 2 kişinin de yaralandığı belirtildi . İddiaya göre , H . H ( 59 ) , dükkanının ön tarafına park ettiği aracını kaldırılması için R . T ' ye uyarıda bulunuldu . Park meselesi nedeniyle H . T ile R . t arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü . Kavgadan sonra olay yerinden uzaklaşan H . H , bir süre sonra kardeşi M . H ( 57 ) ve kardeşinin
çocuğu olan kuzeni M . H ( 30 ) ile elindeki bıçak ve satırla tartışma yaşanan yere tekrar geri döndü . İkinci kez yaşanan bıçaklı ve satırlı kavgada R . T , B . T ( 32 ) , H . H , M . H ve M . H ağır şekilde yaralandı . Yaralıların tümü olay yerine gelen ambulanslar ile Gaziosmanpaşa ' daki Özel İstanbul Şafak Hastanesi ' ne sevk edildi . Ağır yaralı olan H . H Şafak Hastanesi ' nde , R . T sevk edildiği Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nde , kardeşi B . T de ( 32 ) İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp
Fakültesi Hastanesi ' nde yaşamını yitirdi . Vücutlarının bazı bölgelerinden hafif şekilde yaralı olarak Özel İstanbul Şafak Hastanesi ' nden Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne sevk edilen M . H ile M . H burada ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi .
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri , taburcu edilen zanlıları sorguya aldı . İki esnaf arasında daha öncedende benzeri kavga nedeniyle husumet bulunduğu , bu nedenle sık sık karşı karşıya geldikleri öğrenildi . Polis , cinayetle ilgili başlattığı soruşturmayı genişleterek sürdürüyor .