İktidar Ve Muhalefet Yaylada Buluştu

AK Parti Balıkesir milletvekili Ayşe Akbaş, memleketi Sındırgı'da katıldığı yayla etkinliğinde CHP Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan ve beraberindekilere ev sahipliği yaptı

İktidar Ve Muhalefet Yaylada Buluştu
AK Parti Balıkesir milletvekili Ayşe Akbaş, memleketi Sındırgı'da katıldığı yayla etkinliğinde CHP Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan ve beraberindekilere ev sahipliği yaptı. Ayşe Akbaş, yayladaki geleneksel hayır yemeğine sonradan katılan CHP'lileri kendi sofrasında ağırladı.
Hafta sonu Sındırgı'nın belde ve köylerini ziyaret edip incelemelerde bulunan AK Parti Balıkesir milletvekili Ayşe Akbaş, anne köyü olan Alakır'a bağlı bin metre rakımlı Çamlıgöçük yaylasında hemşerileriyle buluştu. Beraberinde AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker ve partili yöneticiler olduğu halde köyleri ziyaret eden Ayşe Akbaş'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

"HANIM ÇOCUĞU" ESPRİSİ
Yayladaki hayır cemiyetine CHP'liler de katıldı. CHP Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan beraberinde Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel ve bazı partililer olduğu halde geldikleri yaylada AK Parti milletvekili Ayşe Akbaş ve parti teşkilatlarını görünce şaşırdı. Muhalefet milletvekili ve beraberindekileri, "hoş geldiniz" diye karşılayan Ayşe Akbaş, milletvekili Ergün Aydoğan'ı kendi sofrasına davet etti. Milletvekili Akbaş'ın ayakkabılarını çıkarıp bağdaş kurup oturduğu yer sofrasına CHP milletvekili Ergün Aydoğan ayakkabılarını çıkarmadan oturunca, "Hanım evladı olmuşsun" diye takıldı. Ziyaret ve incelemeleri sırasında kirlenen pantolonundaki toz ve çamur izlerini CHP milletvekiline gösteren AK Parti'li Ayşe Akbaş, "Hanım çocuğu. Bak beyefendi, böyle çamurlar içinde olacaksınız. Halkla kaynaşacaksınız" dedi. CHP milletvekili ise Ayşe Akbaş'a, "Aferin, geçer notu aldın. Buradakiler halk değil mi mübarek yani?" diye karşılık verince Akbaş, "Kardeşim biz çamur içindeyiz bak" diyerek Ergün Aydoğan'ın çıkarmadığı ayakkabısı ve temiz olan pantolonunu işaret etti. İktidar ve muhalefet milletvekilleri aralarındaki bu esprili atışmanın ardından aynı sofrada yemek yediler. İktidar ve muhalefet milletvekilleri Balıkesir'de Ankara'daki siyasi gerginlikten uzak bir hafta sonu geçirdiler. CHP'liler yemeğin ardından yayladan ayrılırken AK Parti milletvekili Ayşe Akbaş ve Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, uzun süre kaldıkları yaylada 40 civarında köy muhtarıyla toplantı yapıp sorunlarını dinledi.