Nilüfer Belediyesi 23 Yaşında

Nilüfer Belediyesi, kuruluşunun 23. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

  Suare ' deki yıldönümü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu . Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey , gecede yaptığı konuşmada , Nilüfer ' e bugüne kadar emek veren herkese ve özellikle eski belediye başkanları ile meclis üyelerine teşekkür ederek , " Ben Nilüfer ailesine katıldığımda Nilüfer Belediyesi henüz 12 yaşındaydı . Bu şehrin tam da gelişme çağında , tam da kimliğini bulma çağında , taşına toprağına hep birlikte emek verdik . Bu şehir , insanlara aydınlık bir hayat vaad etsin istedik . Bu şehirde insanlar , mutluluk , huzur ve umut bulsunlar istedik . Bu şehrin insanları sadece karnını değil , beynini ve ruhunu da doyuran , hayata katılan , sorgulayan ve yaşadığı kente değer katan insanlar olsun istedik . 11 yıl boyunca bu şehrin hamurunu hep birlikte yoğurduk . İçine biraz özveri , bolca emek ve sevgi kattık . Biz hamuru Nilüfer ailesiyle ve hatta Nilüferlilerle birlikte yoğurduk " dedi .
Ortak emek ve çabanın sonucunda bugün sergiledikleri farklı belediyecilik anlayışıyla diğer belediyelere örnek olduklarını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey , " Nilüfer , sosyal belediyecilik yaklaşımıyla , insanın mutluluğuna odaklanan hizmet anlayışıyla farklı ve öncü olmuştur . Geride bıraktığımız 11 yıl boyunca yurtiçinde ve yurt dışında pek çok belediye ve kurumla deneyimlerimizi paylaştık , mükemmellik modelimizi onlara anlattık , geldiler yerinde incelediler . Avrupa Kalite Ödülü sürecinde aldığımız jüri özel ödülü ile ve finale kalmayı başaran çok az sayıdaki kurumdan biri olarak dünyanın dikkatini çektik . Böylece Nilüfer ' in mükemmellik yolculuğu Türkiye sınırlarını aşarak yurtdışında bile örnek oldu " şeklinde konuştu .
Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey , Nilüfer Belediyesi ' nin kuruluş pastasını Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık , emekli Vali Hikmet Tan , CHP Nilüfer İlçe Başkanı Metin Çelik ile birlikte kesti . Bu arada emekliliğe ayrılan personele plaket verildi .
Sunuculuğunu Murat Makar ' ın yaptığı gecede sevilen sanatçı Suzan Kardeş konser verdi . Bütün gece personeliyle birlikte oynayan Bozbey , istek üzerine sahneye çıkarak " Ormancı " ve " Keskin Bıçak " şarkılarını söyledi .