Fethiye'ye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, önümüzdeki haftadan itibaren Fethiye Kaymakamlık binasında hizmet vermeye başlayacak.

Kadın ve Aileden Sorumlu D

  Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü , önümüzdeki haftadan itibaren Fethiye Kaymakamlık binasında hizmet vermeye başlayacak .

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf tarafından müjdesi verilen Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ' nde sona gelindi . Fethiye ' nin Muğla ' ya olan uzaklığı ve nüfusunun yoğunluğu sebebiyle yapılan müracaatlardaki yaşanan sıkıntıları gidermek için Fethiye ' ye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruluyor . Konuyla ilgili yazılı açıklama yayınlayan AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Nil Hıdır ve Yüksel Özden , yeni müdürlüğün kaymakamlık binasında hizmet vereceğini bildirdi . Kurulacak yeni müdürlük ile Köyceğiz , Ortaca ve Dalaman ilçelerine yapılan müracaatların da Fethiye ' de değerlendirileceğini belirten Milletvekilleri , bu şekilde hizmetlerin daha hızlı ve daha seri bir şekilde yerine getirileceğini açıkladı .

Ak Partili iki Milletvekili tarafından kaleme alınan açıklamada şu ifadelere yer veriliyor : Uzun süreden beri devam eden Fethiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası hakkında çalışmalar olumlu bir şekilde sonuçlandı . İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz Kaymakamlık binasında hizmet vermeye başlayacak . Muğla İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden gönderilen müracaatlar Fethiye ' de kurulacak olan Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde değerlendirilecek .

Fethiye ' de Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu , Huzurevi , Kadın Konukevi , Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi bulunuyor . Ayrıca Özel Çocuk Kulübü , 11 Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi de sosyal hizmetler bünyesinde yer alıyor .