Yoldan başka ne yaptınız?

Muğla ve ilçelerinde yapacağı halk toplantıları için Bodrum'a giden Hüsetin Çelik Güvercinlik Köyü'nde bir çiftçiden aldığı tepki karşısında çok sinirlendi.

  Partisinin Tanıtım ve Medya Başkanlığı gö ; revini de yü ; rü ; ten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hü ; seyin Ç ; elik , Muğla ve ilç ; elerinde yapacağı halk toplantıları iç ; in dü ; n saat 23 . 30 sıralarında Bodrum ' a geldi . Geceyi beş yıldızlı Doria Otel ' de geç ; iren Bakan Ç ; elik , halk toplantılarının ilkini Gü ; vercinlik Kö ; yü ; ' ndeki Ç ; ınaraltı Kahvehanesi ' nde dü ; zenledi . Burada 300 kişiye seslenen Ç ; elik ' e toplantıda partisinin Muğla Milletvekilleri Mehmet Nil Hıdır , Yü ; ksel Ö ; zden , İl Başkanı Gü ; ltekin Akç ; a , Bodrum İlç ; e Başkanı Yılmaz Algü ; l ve Gü ; vercinlik Kö ; yü ; ' nde yaşayan şarkıcı Adnan Şenses de eşlik etti . Ç ; elik ' i dinlemeye gelenler arasındaki tü ; rbanlı kadınların ç ; okluğu dikkati ç ; ekti .

' ' YOLDAN BAŞKA NE YAPTINIZ ' '
Ç ; elik , partisinin icraatlarından bahsederken , ' Tü ; rkiye ' yi baştan sona duble yollarla donattık ' demesi ü ; zerine sö ; z alan dinleyeciler arasındaki kö ; ylü ; lerden Ahmet Demir , ' Yoldan başka ne yaptınız? ' diye sordu . Ö ; nce soruyu duymazlıktan gelen Ç ; elik , Demir ' in ısrarla sorusunu tekrarlaması ü ; zerine , ' Ç ; ok şey yaptık . Bu ü ; lkekenin tarihinde yapılamayan işlere imza attık . ' Yoldan başka ne yaptınız ' demek vicdansızlıktır . Sende iş yoksa ben ne yapayım kardeşim ' diyerek , tepki gö ; sterdi . Bunu ü ; zerine Demir , toplantıyı terketti .

' AKAN KANI DURDURUN '
Kö ; ylü ; lerden Ali Ö ; ztü ; rk de , her gü ; n şehit haberi almaktan bıktıklarını belirterek , ' Akan kanı durdurun . Bitsin bu acılar ' demesi ü ; zerine Ç ; elik , ' Bu ü ; lke terö ; rle mü ; cadele iç ; in bugü ; ne kadar 300 milyar dolar harcadı . Bir terö ; ristin bu ü ; lkeye bedeli ne yazık ki 15 milyon TL . Silahla gelen adama , ç ; iç ; ek veremezsiniz . ' Bu bö ; yle devam etsin ' diyemezsiniz . Terö ; rle mü ; cadelede gerekirse sınır ö ; tesi operasyonlar devam edecek . Ordunun ne ihtiyacı varsa , tank , uç ; ak helikopter alınacak , bu mü ; cadele sü ; rdü ; rü ; lecek . Bu arada kendini bilmez bazı kişiler , ' Aç ; ılım bir işe yaramadı ' diyor . Yok ö ; yle , bu aç ; ılım işe yaradı , yarayacak . Bö ; lge halkını terö ; riste teslim etmeyeceğiz , sorunlarını ç ; ö ; zü ; p gö ; nlü ; nü ; mutlaka kazanacağız ' diye konuştu .

Muhtar Mehmet Gereme ise kö ; ylerinin arıtma tesisinin dö ; rt yıldır yapılamadığı iç ; in atık suların denize aktığını aktardı . Bunun ü ; zerine Ç ; elik arıtma tesisi ile ilgili dosyayı alıp , projesi ve 500 bin TL ' lik ö ; deneği hazır olan arıtma tesisinin bir an ö ; nce başlaması iç ; in Muğla Valisi Fatih Şahin ' e telefon edip , ricada bulundu .

AK Parti Muğla Miletvekili Mehmet Nil Hıdır da Bodrum ' da DSİ ' nin yaptığı yaklaşık 70 kilometrelik isale hattı ile Torba Kavşağı nedeniyle bozulan turistik yolların yapımı iç ; in Muğla İl Ö ; zel İdaresi ' ne 6 milyon TL ' lik kaynak aktarımı yapıldığı kaydederek , yaz sezonunu başında yaşanan sıkıntıların kısa sü ; rede ç ; ö ; zü ; leceğini sö ; yledi . Ç ; elik ve beraberindekiler toplantının ardından Muğla ' ya hareket etti .

CHP ' YE YÜ ; KLENDİ
Hü ; seyin Ç ; elik , CHP ' nin ise yapılan her şeye ' laiklik elden gidiyor ' diyerek , muhalefet ettiğini sö ; yledi . Partisinin Muğla Ö ; ğretmenevi ' nde ' 2 ' nci Tü ; rkiye Buluşmaları ' adlı programı ö ; ncesi İl Başkanlığı ' nı ziyaret eden Hü ; seyin Ç ; elik , muhalefete yü ; klendi . Tü ; rkiye ' yi dü ; nya ü ; lkeleri arasında saygın bir konuma getirdiklerini belirten Hü ; seyin Ç ; elik , muhalefetin bunu gö ; rmediğini sö ; yledi . Yaptıkları her ç ; alışmanın CHP tarafından ' Laiklik elden gidiyor ' yorumu ile karşılandığına dikkat ç ; eken Ç ; elik , şunları sö ; yledi :

' Bunların muhalefet anlayışı bu . Biz ne getirsek CHP ç ; ıkıp diyor ki ' laiklik elden gidiyor , Atatü ; rkç ; ü ; lü ; k elden gidiyor , Cumhuriyet elden gidiyor . Tarım Bakanımız koyun ve keç ; ilerle ilgili bir kanun getirse aynı şeyi orda da diyorlar . '

' ADALET BAĞIMSIZ DEĞİL , BAKIMSIZDI '
Atatü ; rk ' ü ; n gö ; sterdiğini ç ; ağdaş medeniyet seviyesinin ü ; zerine ç ; ıkmak istediklerini ifade eden Ç ; elik , ' Yaptığımız ç ; alışmalar ç ; ok bü ; yü ; k . Bu konuda kimse bize haksızlık yapmasın . Dö ; rt dö ; rtlü ; k beş Adliye Sarayı yapıldı . Bizde ö ; nce yargı bağımsız değil , bakımsızdı . Adliyenin kullandığı kapalı mekanlar 500 bin metrekareydi . Şu an 2 milyon 500 metrekare . Adalet sistemi , dü ; nyanın en son bilişim teknolojisinin nimetleriyle donatıldı . Muğla ' daki Akkö ; prü ; , Akgedik ve Bayır Barajları hü ; kü ; metimizin eseri . Atatü ; rk ' ü ; n bize gö ; sterdiği ç ; ağdaş medeniyet seviyesinin ü ; zerine ç ; ıkmak istiyoruz . Bal tadı almak iç ; in balı yemek ve yedirmek lazım . ' 15 bin kilometre duble yol yapacağız ' dediğimiz zaman kimse bize inanmamıştı . Hortumcuların hortumunu keserek yaptık ' diye konuştu .