'Hastayız' Milaslılarla Buluştu

Milas Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından düzenlenen gecede "Hastayız" isimli müzikli komedi oyunu Milaslılarla buluştu.

'Hastayız' Milaslılarla Buluştu
İstanbul Kraliyet Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Hastayız" isimli oyun Atatürk Kültür Merkezi Açık Hava Tiyatrosu'nda seyirciye sunuldu.
Milas Güvenlik Hizmetlerini Destekleme derneği tarafından organize edilen tiyatroya Milas İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve eşi Bilge Karataş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Cemal İyigün, Milas Belediye Başkan Yardımcısı ve belediye meclis üyesi Mehmet Mat, CHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Mutlu, Milas Emniyet Müdürlüğü Amiri Erkan Dülger, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Oyunda, bir terapistin, dört birbirinden rahatsız hastası ve ruh hastası bir komşu ile yaşadıkları anlatılıyor. Kördüğüme dönen bir terapi... İki perdelik müzikli komedi olan "Hastasıyız" oyunu, muayenehanesine gelen dört hastanın sorunlarını çözmeye çalışırken, kendisi kördüğüm olan bir psikologun düştüğü birbirinden komik durumları konu alıyor.
Yazar ve yönetmenliğini Saygın Delibaş ve Fehti Kantarcı'nın yaptığı oyunda; Ahmet Saraçoğlu, Alper Düzen, Barış Başar, Caner Özyurtlu, Fırat Doğruloğlu, İbrahim Ersoylu, Serdar Orçin ve Serhan Ernak rol aldı.
Dekor, kostüm Gamze Kuş tarafından hazırlanırken müzik ve ışık tasarımı ise İbrahim Ersoylu tarafından gerçekleştirildi.