Kayseri Şeker Fabrikası Panpet Çatısına 50 Tır Kattı

Kayseri Şeker Fabrikası bünyesinde kurulan Akaryakıt ve Nakliye Şirketi'nin tır filosunun ilk teslimatı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Kayseri Şeker Fabrikası Panpet Çatısına 50 Tır Kattı
  Kayseri Şeker Fabrikası tarafından düzenlenen törene Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık , Doguş Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar , Ziraat Odaları Başkanları ve çok sayıda çiftçiler katıldı .
Törende konuşan Vedat Ali Özışık , " Geçtiğimiz 10 yıl boyunca değişim yapan Kayseri şeker fabrikası bu yılda düzenlenen projeler ile Kayseri ' de 1 . sınıf hale gelmiştir . Panpet çatısı altında hizmet verecek 50 adet tır , şirketimizin ürettiği ürünleri güvenle nakliye edilmesi için önemli yere sahip . Önümüzdeki yıllarda onlarca dev yatırım yapılmaya devam edilecek " diye konuştu .
Fabrikanın günlük 30 bin şekerpancarı keseceğini söyleyen Özışık , bunun dünyada bir ilk olduğunu vurguladı . Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık şöyle konuştu :
" Milletin Efendileri olan köylülerimizin ve çiftçilerimizin bu fabrikadan bekledikleri en önemli şey , Onların , dolayısıyla da Milletin geleceğini garanti altına alabilmemiz için verdiğimiz mücadeledir . Ve emin olun ki tüm çabamız bunun içindir . Bir taraftan ekonomik getirilerini hesap etmek ve diğer taraftan da çiftçimizin tarımsal ihtiyaçlarını temin edebilmek için verdiğimiz büyük mücadelenin ne denli önemli bir sorumluluk olduğunu , zaman içerisinde tüm halkımız anlayacaktır . Nakliye , günümüz şirketlerinin en önemli sorunlarından ve olmazsa olmazlarından bir tanesidir . Şirketin ürettiği ürünlerin nakliyesi , hammaddenin taşınması ve şirket modifikasyonu için gerekli ekipmanların şirkete güvenle ulaştırılabilmesi için en önemli unsur Nakliye olarak görünmektedir . Taşıma işlerinin yıllar boyunca şirket dışındaki nakliye firmalarına yaptırılması , şirketimize olumlu getirilerin dışında , belli başlı bir takım olumsuzlukları da beraberinde getirmiştir . Bunların en başında ise güvenlik gelmektedir . İsmini Güven ve Kalite ile yan yana yazdırmayı başaran Kayseri Şeker Fabrikası , üretip tüketime sunduğu tüm ürünlerin üzerine kendi kalitesini teminat olarak göstermiş ve bundan sonra da bu ürünlerin nakliyesinde aynı kaliteyi müşterilerine teminat göstermeye devam edecektir "
Konuşmasının sonunda Türkiye ' nin üretim üssü haline geldiklerinin altını çizen Özışık , " Biz , Türkiye ' nin üretimin üssü olabilmek için aldığımız sorumluluğun her zaman bilincinde olduk . Ulu önderimizin üreten köylümüz için " Milletin Efendileri " hitabesini kullanması , aldığımız sorumluluğu bize tekrar tekrar hatırlatmakta ve artan azmimize her gün bir yenisini daha eklemektedir . Ve emin olun ki ; " Üretim " kelimesinin kullanıldığı her yerde , Kayseri Şeker Fabrikası ' nın ismini mutlaka ve mutlaka duyacaksınız . Çünkü biz üretimin yeni adıyız " şeklinde konuştu .
Daha sonra kürsüye çıkan Sağıroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sağıroğlu ise bu tır filosunun ekonomiye kazandırılması ile ortaya çıkan başarıya dikkat çekerek , " Kayseri Şeker Fabrikası bir kez daha göstermiştir ki , bu şirket sadece bir şeker fabrikası değildir . Görülüyor ki , tarım ve sanayi sektörlerinde de artık " Varım " diyebilen bir şirket haline gelmiştir . Bu yüzden ekonominin en büyük çarkı olan Kayseri Şeker Fabrikası ' nı , çok daha yeni yatırımları tanıtırken görmek bizleri gururlandırmaktadır " şeklinde konuştu .
Son olarak söz alan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ise oluşturulan filonun Türkiye ' nin en kaliteli Tır filosu olduğunu belirterek , " Şirketimizin güvencesi ile Kayseri Şeker Fabrikası ismi birleşince ortaya böyle büyük yatırımlar çıkıyor . Artık Türkiye ' nin çok iyi bir nakliye şirketi var . Bu başarıdan dolayı Başkan Özışık ve ekibini kutluyorum " dedi .
Yapılan konuşmaların ardından , ilk etapta teslim alınan 12 adet Tır , dualar eşliğinde kurban ve kurdele kesilerek teslim alındı . Başkan Özışık törenin ardından çiftçiler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi .