Ekmek Kapısı Canını Aldı

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki bir marangoz atölyesinde çalışan İsa Cura (60), bıçkı makinesinin fırlayan bıçağıyla parçalanarak can verdi.

Ekmek Kapısı Canını Aldı
  Edinilen bilgilere göre olay , Edremit Organize Sanayi Sitesi ' nde bulunan bir marangoz atölyesinde sabah saatlerinde meydana geldi . Atölyede işçi olarak çalışan evli ve çocuğu bulunmayan İsa Cura , bıçkı makinesinde çalıştığı sırada makinenin bıçağı büyük bir gürültüyle aniden yerinden fırladı . Fırlayan keskin bıçak , İsa Cura ' yı göğsünden ve bacağının farklı yerlerinden ağır şekilde kesti .
Bir anda yere yığılan talihsiz marangoz , olay yerinde feci şekilde can verdi . Atölyede çalışan Cura ' nın mesai arkadaşları olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı . Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ' na bağlı ekipler , geniş çaplı incelemelerde bulundu . Cumhuriyet Savcısı ' nın yaptığı son incelemeden sonra İsa Cura ' nın parçalanmış cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu ' na sevk edildi . Olayla ilgili soruşturma sürüyor .