Yetenek Sizsiniz Türkiye'de kim birinci oldu

Dün akşam yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de final yarışması yapıldı. Birbirinden yetenekli 12 finalistin yarıştığı gecede 500.000 TL olan büyük ödülü kazanan yarışmacı belirlendi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de kim birinci oldu
  Acun Ilıcalı ' nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında final yarışması yapıldı . Birbirinden yetenekli 12 finalistin yarıştığı gecede , çekişme ve heyecan doruktaydı .

Yarışmada tüm yarışmacılar sunumlarını yaptıktan sonra oylama sonuçları açıklandı . Önce ilk beş yarışmacı söylendi . Sonra ilk dört , ilk üç ve ilk iki açıklandı . Buna göre 5 . Yunus Emre Çelik , 4 . Hakan Akdoğan , 3 . Kaan Baybağ oldu . İlk ikiye kalan yarışmacılar ise Bilal Göregen ve Bilal Avcı - Uğur Karameşe ikilisi oldu .

İlk ikiye kalan yarışmacılar yeniden performans sergilendi ve ikinci bir sms oylaması yapıldı . Halkın oyları ile , Popping dans yapan Bilal Avcı - Uğur Karameşe ikilisi şampiyon oldu ve büyük ödül olan 500 . 000 ( Beş yüz bin ) TL ' nin sahibi oldu .


21 Mart 2010 Pazar saat 20 . 00 da Yetenek sizsiniz büyük final ile ekranlarda olacak . Acun Ilıcalı ile birlikte Ali Taran ve Hülya Avşar ' ın jüri olarak yer aldığıı yetenek sizsiniz yarışmasında artk büyük final heyecanı yaşanacak . Türkiye ' nin her bir köşesinden gelen yetenekli insanlardan elenerek son olarak toplam 12 yarışmacıyı büyük finalde izleyeceğiz . Büyük finalde birinci olacak yarışmacı ise toplam 500 . 000 Tl lik ödül kazanacak
Büyük final için 2 yarışmacı Bilal Göregen ve Bilal ve Uğur 1 . olmak için tekrar sms oyları ile elemeye girdiler . Gelen sms oyları sonucu Bilal ve Uğur ikilisi Yetenek Sizsiniz Yarışmasında 1 . oldular

Bilal ve Uğur yetenek sizsiniz finalinde 1 . olduğu gösterisi