Karahan Görevi Devraldı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Sinop'un Türkeli İlçe Başkanlığı görevine atanan işadamı Murat Karahan, partinin anahtarlarını teslim aldı.

Karahan Görevi Devraldı
Yaklaşık 3 hafta önce AK Parti Türkeli İlçe Teşkilatı'nın istifasının alınması ardından geçen hafta teşkilatı yeniden kurma görevi işadamı Murat Karahan'a verilmişti. Parti genel merkezi tarafından ilçe başkanlığına atanan Karahan, bugün AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak'ın makamında görevi resmen teslim aldı. Partinin resmi evrakları ile ilçe binasının anahtarlarını Tokmak'tan teslim alan yeni başkan Karahan, devraldıkları hizmet bayrağını taşıyacak olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Karahan, kimseyi dışlamadan birleştirici bir üslupla çalışmayı hedeflediğini, Türkeli için elini taşın altına koymak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.
İl Başkanı Cengiz Tokmak ise Karahan'a bundan sonraki görev sürecinde başarılar diledi. Tokmak, "Arkadaşımız hizmet meşalesini aldı. Bu meşaleyi yakmak ve daha ilerilere götürmek arkadaşımızın ve ekibinin işi olacak. Bunun için azim ve kararlılık gerekiyor. Türkeli'nde birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki seçimlere giderek daha iyi sonuçlar alacağız. Bu süreçte kimse dışlanmadı. Parti hepimizin partisi. Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan isimler değil, yapılan ve yapılacak hizmetlerdir. Bugün bu bayrağı Karahan'a devrettik. Murat Karahan'ın başarısı partinin başarısı olacaktır. Bunu herkes böyle bilmeli"