Yeni Yılda Gebkim'e Yatırım Akacak

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurulu bulunan Gebze Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM) 2011'i yatırım yılı olarak ilan ettiler

Yeni Yılda Gebkim'e Yatırım Akacak
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurulu bulunan Gebze Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM) 2011'i yatırım yılı olarak ilan ettiler. 2010'da tüm alt ve üst yapı çalışmalarını sonlandıran GEBKİM yeni yılda yatırıma ağırlık verecek.
Az sayıda yatırıma uygun parseli kalan GEBKİM'de yeni yılın yatırım anlamında yoğun geçmesi bekleniyor. Bölgeden yer alan birçok sanayici temel atmak için çalışmalarına başladı.
Yerli ve yabancı birçok yatırımcıya kapıları açan GEBKİM'den, Diler Demir Çelik, Polisan, Mutlu Akü, Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri, Alemdar Kimya, Pulcra Kimya ve İzocam'ın da aralarında bulunduğu 20'nin üzerinde büyük kuruluş bölgede yatırım yapmak için arsa satın aldı.
Türkiye'nin ilk ve tek kimya ihtisas OSB'si olan GEBKİM'in ülkemizde bir benzeri daha yok. Örneği olmayan bölgeye yatırım yapmak isteyen yatırımcılara Boya Sanayi Kozmetik Sanayi, Temizlik Malzemeleri Sanayi, Plastik Sanayi, Kimyasal Madde Üretimi, İlaç Sanayi ve Gıda Katkı Maddeleri Sanayi alanından faaliyet göstermeleri şart koşuluyor.