Yalova'daki Cinayet

Yalova'da, ormanlık alanda kolları ve kafası kesilmiş halde bulunan işadamının ailesi gözyaşları içinde katillerin bulunmasını istedi.

Yalova'daki Cinayet
Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesinde, eski çöplük civarındaki ormanda kolları ve başı poşete, vücudu ise valize konulmuş bir erkek cesedi bulunmuştu. Parçalanmış ceset önce Karamürsel Devlet Hastanesi'ne ardından Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Burada yapılan incelemeler neticesinde şahsın kimliği tespit edildi. Cesedin 43 yaşındaki kayıp işadamı Vedat Turan'a ait olduğu öğrenilirken, şahıs hastaneye çağırılan yakınları tarafından da teşhis edildi. Jandarma, olayın fail ya da
faillerini bulabilmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

"BU BİR VAHŞET"
Gözyaşları içinde kardeşinin katillerinin bulunmasını isteyen abla Güler Turan, "Bize bir şey söylemezdi, bir şey anlatmazdı. En son, 'Ben Türkmenistan'a gidiyorum' dedi ve ortadan kayboldu. Kızı arayarak babasına ulaşamadığını söyleyince, biz işin peşine düştük. Bunu yapan insan olamaz. Bu bir vahşet. Katillerin bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.
Vedat Turan'ın cenazesi bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Turan'ın cenazesine Amerika'da yaşayan kızı Aslı ile eşi Arzu Turan da katıldı. İşadamından geriye ise ailesiyle çekilmiş mutlu fotoğrafları kaldı.