Kesik Baş Cinayetinin Failleri Aranıyor

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesinde, ormanlık alanda kolları ve kafası kesilmiş halde bulunan işadamının katil ya da katillerinin peşine düşen jandarma, Azeri uyruklu bir şahsa ait evde arama yaptı

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesinde, ormanlık alanda kolları ve kafası kesilmiş halde bulunan işadamının katil ya da katillerinin peşine düşen jandarma, Azeri uyruklu bir şahsa ait evde arama yaptı.
Eski çöplük mevkii olarak bilinen yerde önceki gün kolları ve başı poşete, vücudu ise valize konulmuş bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin Türkmenistan'da iş yapan Türk işadamı Vedat Turan'a ait olduğunun tespit edilmesi üzerine, jandarma olayın faillerini tespit etmek için tahkikatı derinleştirdi. Yalova'da, Fatih Caddesi üzerinde Azeri uyruklu olduğu iddia edilen İ.A. isimli şahsa ait evde arama yapıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri ve çok sayıda jandarma istihbarat mensubu, evde parmak izi ve delil aradı. Çevredeki vatandaşlar, dairede bir kadın ve üç erkeğin yaşadığını iddia etti.