Bağcılar Öğretmenler Günü'ne hazırlanıyor

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği öğretmenler günü kutlamalarına bu yıl da devam ediyor. Kutlamalarda çiçeği burnunda öğretmenler, Türk ba

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği öğretmenler günü kutlamalarına bu yıl da devam ediyor. Kutlamalarda çiçeği burnunda öğretmenler, Türk bayrağına el koyarak mesleğe başlama yemini edecek.

Bağcılar Belediyesi, her yıl 24 Kasım'da kutlamalarını yaptığı öğretmenler günü için hazırlıklara başladı. 24 Kasım'da gerçekleştirilecek programa ilçede görev yapan tüm öğretmenler, aileleriyle birlikte katılabilecek.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çalışmalarını tamamlayan Bağcılar Belediyesi, Olimpik Spor Salonu'nda ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin aileleriyle birlikte davetli olduğunu geniş bir program düzenliyor. 24 Kasım günü gerçekleştirilecek programda yeni mezun olan öğretmen adayları da yemin ederek mesleğe ilk adımı atacak. Çiçeği burnunda öğretmenler, Türk bayrağı etrafında halka oluşturarak, mesleğe başlama yemini edecek. Ellerini masanın üzerindeki Türk bayrağına koyacak olan yeni öğretmenler, burada Hipokrat yemini yaparak mesleğe ilk adımı atacak.