UFO'lar ile 2012'de temasa geçilecek

CNN TÜRK'te Saba Tümer'le Bu Gece'ye, Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ve UFO literatürüne geçmiş uzaylılarla direk iletişimde olan ender insanlardan biri Sixto Jose Paz Wells konuk oldu.

UFO’larla ilgili son ve hiçbir yerde duymadığınız gelişmeleri anlatan Hakan Akdoğan ve Sıxto Jose Paz Wells birbirinden ilginç görüntüleri ve anlarını paylaştılar.

Ufo'lar ile ilgli birebir temasa geçtiğini söyleyen Jose 'Bu temasın herkesin yapabileceğini ve bu tecrübelerin onlar tarafından yapıldığını, onların insan seçtiklerini ve insanların arasında temasa geçerken çok dikkatli davrandıklarını' söyledi.

İlk temasa geçtiği anı anlatan Jose, ' Babam bu konuda araştırma yapıyordu ve bize bu olayın gerçek olduğundan çok bu konuyu düşünmemizi söyledi... Bir gün onlarla temasa geçmek için ablam ile meditasyon yaptık ve o sırada otomatik yazı aracılığla ilk mesajı aldık. 1974 yılında bizi limana çağırdılar ve kimsenin hayal etmediği o nesneyi gördük. '

İlk buluşmanızda neler söylediği soran Tümer'e cevap veren Jose, ' 1.80 boyunda insana benzere bir şekildelerdi. Kore'li insanları andıranbir tipleri ve omuzlarına yakın bir saçları vardı. İletişimi zihinleri ile kuruyorlar ve iletişimi onlar bizimle kuruyor biz onlarla iletişim kuramıyoruz.' dedi.

Bizi sürekli ziyaret ettiklerini söyleyen Hakan Akdoğan ' Bu ziyaretlerin bir amacı olduklarını ve iletişim için bir nokta belirtiklerini' ifade etti.

İşte Ufo'lar ile ilgili son görüntüler...